Един приател си търси комби дизел. Обаче и той не знае кво точно иска. Не иска немско и японско. Гледахме на Жак Ширак /френски разни/ неща ама не си хареса. Има около 4000-4300 мах. Та питането ми е знам, че комби май няма на Кромата ама може и да се навие да земе някоя. Какво представлява като двигател и кои са и най-честите проблеми. Търси дизел. Аз имам Темпра ама банзин. Сигурно Кромата ще е по комфортна. Все пак е по-голяма и се води по-висок клас мой.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Крома дизел - що е то?
Collapse
X
-
Re: Крома дизел - що е то?
Fiat 127 написа:Един приател си търси комби дизел. Обаче и той не знае кво точно иска. Не иска немско и японско. Гледахме на Жак Ширак /френски разни/ неща ама не си хареса. Има около 4000-4300 мах. Та питането ми е знам, че комби май няма на Кромата ама може и да се навие да земе някоя. Какво представлява като двигател и кои са и най-честите проблеми. Търси дизел. Аз имам Темпра ама банзин. Сигурно Кромата ще е по комфортна. Все пак е по-голяма и се води по-висок клас мой.I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
-
fiat_love написа:Fiat 127 написа:Един приател си търси комби дизел. Обаче и той не знае кво точно иска. Не иска немско и японско. Гледахме на Жак Ширак /френски разни/ неща ама не си хареса. Има около 4000-4300 мах. Та питането ми е знам, че комби май няма на Кромата ама може и да се навие да земе някоя. Какво представлява като двигател и кои са и най-честите проблеми. Търси дизел. Аз имам Темпра ама банзин. Сигурно Кромата ще е по комфортна. Все пак е по-голяма и се води по-висок клас мой.ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT
Коментар
-
Abarth. написа:2.5ТД на кромата си е най-обикновен дизел никви комън рейли няма...SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар