Здравейте Колеги Ако има сред вас разбирачи на Скутери а съм сигурен че има :D Ме интересува струва ли си да купя този скутер от снимките цената е 100 евро и като цяло поне това което прочетох из интернет е класически и много добър като марка и качество .Дали се намират при нас части за това чудо и горе долу как е ценово подръжката в момента не е в движение всъщност пали но човека казва че няма мощност гори много бензин и масло което ме навежда на мисълта че е за шлайфане на цилиндър.Интересуваме дали е изгодна покупката да не се вкарам в някакви мега разходи за ремонт .А и още нещо някой ако знае подробности за мотора какво има като екстри да пише.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Скутер Aprilia Skarabeo 50
Collapse
X
-
Кит за Априлия не е от най-евтините,но ако трябва да се прави по-добре да му се сложи 80 кубиков.Иначе са много корави машинки,нищо не гори.Невървене при скутерите може да е и от разтегнат ремък,износени ролки на вариатора и още куп неща,даже и мръсен въздушен филтърEX.FIAT REGATA 1.3 1984 г :EX.FIAT TIPO1.4 1988 г .EX.FIAT TEMPRA 1.6 1997 г
EX.FIAT PUNTO mk2 1.2 8v 2002 г :EX.FIAT GRANDE PUNTO 1.2 8V 2007
FIAT SEDICI 1.6.16V 4X4 2010 г.Nissan Qashqai+2 petrol 4×4 2010.
Коментар
-
Aми Благодаря за отговорите момчета то се е видяло ще го зимам пък ще видим сега пък трябва да почна да се оглеждам и ослушвам за някое по евтинко ремарке да качна на колата то инак с какво да го докарам туй чудо от словения не върви да го натъпча в колата ще я направя леш.Мъжът трябва да взима толкова, че колкото и жената да изхарчи, да остава за 1 резервоар и 2 бири!
Фиат Типо 1.6 i.e некаде около 90 те години
Фиат Мареа 1.8 16v откъм края на 90 те години
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар