Не.ми.работи.част.от.бутоните.на.клавиатура.с.PS2. днес.взех.друга.и.пак.не.работят.някой.от.бутоните .
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с част от бутоните на клавиатурата - PS2
Collapse
X
-
Re: клавиатура
kluchar написа:Не.ми.работи.част.от.бутоните.на.клавиатура.с.PS2. днес.взех.друга.и.пак.не.работят.някой.от.бутоните .Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
С каква операционна система е компютърът? Клавиатурата включена ли е в порта преди да стартираш машината? Същата клавиатура на друг компютър работи ли нормално? Пробва ли в различни приложения дали работи (например в Word, Excel, различни браузъри, Notepad)? Клавиатурата нова ли е или използвана? Има ли следи от нещо разливано по нея? Обикновена клавиатура ли е или е някоя по-специална мултимедийна с 4000 бутона?Нямам други въпроси. Дай нещо за бисери?
Коментар
-
Не можеш, защото така няма можем да помогнем на колегата. А аз имам желание, виж ми по-предния пост колко е смислен и сериозен. Сега, обаче, като помисля - дайте да му звъннеме на Ключаря, да го питаме кво става, щото ако не му работи клавиатурата - нали се сещате как ще ни отговори тука... се мъчи на няква виртуалка... В другата тема и таблета му е повреден, на ремонт, и от там не може да ни отговори. Зашпациятаникойнищонеказа.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар