Здравейте колеги,Имам желанието да направя подарък на родителите ми, защото по-често ходят за риба в последните години. Замислих се за ел. хладилна чанта, защото и в колата им има удобна запалка в багажника. Днес намерих тази:Снимка която ми се вижда на прилична цена. Въпросът ми е има ли някой лично наблюдение за тези ел. чанти - от ниския клас? Охлажда ли значително повече от обикновена чанта с достатъчен на брой охладители в нея? В общи линии питам дали е рентабилна инвестицията или да търся друг подарък. )Благодаря предварително.Поздрави!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Електическа хладилна чанта/кутия ?
Collapse
X
-
Re: Електическа хладилна чанта/кутия ?
Ако си решил да е хладилна чанта няма смисъл да е електрическа, няма да ти охлажда по добре от нормална чанта с контейнери, така че не си хаби парите, а и не можеш да я разхождаш кадето ти е кеф. По хубаво им вземи по един хубав стол с броли, по-комфортно ще им бъде.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Взимай я - не ги слушай!Цената и е екстра.Както е електрическа може да се ползва и като обикновенна - слагаш 3-4 пълнитела и готово.А обикновената не става електрическа. По време на път ще си бръмчи и ще подържа температура, а като стигнеш - пълнителите ще им държат за да не се хаби акумулатор.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
На тази изолацията е пълен ташак. Моята хладилна чанта е правена, от 3 см фибран, облепена отвън с алуминиево фолио и облечена с плат, за фасон. Зареждам питиетата и 2 бутилки с вода, замръзнали във фризера, държи студено 48 часа. Малката ми събира 2 двулитрови бутилки, едната замразена, тя ми е за плажа. От 2 см фибран. До направата им стигнах след опита ми с купените.Та подари им нещо друго...Предпочитам да бъда смешен в очите на глупаците, отколкото сам да бъда глупак.
Коментар
-
Вече има хлад. кутии с компресорен агрегат, но са скъпи... тези с елемент на Пелтие са си ташак... Една 2-литрова заледена бутилка натрошена на 3-4 големи парчета държи много повече от плочката на Пелтие. А ако ходят за риба за повече от 2 дни, да се разчита на тези измислени чанти е абсурдно... Тогава си требе амонячно хладилниче на газ Ако искаш да отбиеш номера - става. Ако искаш реално да им е от полза - не!M-Benz E 250 TD 150hp
M-Benz 200d 75 hp
Peugeot Bipper 1,3 HDI много малко конски сили
Коментар
-
Колега, имам 3те типа чанти (мека чанта, твърда и ел. твърда) за това ще карам под ред:1. Мека чанта с блокчетата който държат студено - ефекта трае около 3 часа на плажа примерно.2. Обикновенна чанта (не маркова) - държи студено, но става за един ден (5-6 часа и после е хладко ) риболов и то ако е на стабилна сянка.3. Електрическа - държи мъничко по студено до 4я-5я час , след това си остават леко охладени.Говоря за обикновенни чанти, не маркови. Моето мнение е да се насочиш към нещо по марково с доказан ефект.Ланчия Делта 1.8 8в 101кс => 1.8 16в ++++++
Fiat Marea 1.8 16V 113кс++++ ГИ Агис М210
Рено Лагуна 2 1.9дци 107кс++
Коментар
-
Ако искаш хладилна чанта си вземи обикновена... Тези електрическите доколкото знам правят 20 градуса разлика с външната температура... Пък и не е добре да са включени докато колата не работи...Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар