Ами нали купувам нов внос и в КАТ ми я гледат от всякъде, имам и лепенка, как така не съм минала преглед, казаха ми го 3 -ма днес, а аз живея с илюзията (да или не) че съм минала, а и не съм ходила до общината, някой знае ли глоби?, документи, тарифи? Май обущаря бос си ходи :D защо ли завърших право :D ама по административно все съм си боса :D Благодаря ви предварително!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Колеги днес ме изненадаха, че не съм минала преглед
Collapse
X
-
Re: Колеги днес ме изненадаха, че не съм минала преглед
violina написа:Ами нали купувам нов внос и в КАТ ми я гледат от всякъде, имам и лепенка, как така не съм минала преглед, казаха ми го 3 -ма днес, а аз живея с илюзията (да или не) че съм минала, а и не съм ходила до общината, някой знае ли глоби?, документи, тарифи? Май обущаря бос си ходи :D защо ли завърших право :D ама по административно все съм си боса :D Благодаря ви предварително!A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
-
мдаааа, не си минала преглед, нищо че имаш от кат ала-бала. аз преди като бяха старите талони така карах повече от година- отзад на талона имам печат от кат, обаче нищо друго нямам и като ме спрат все се правех, че за сефте ми се случва някой да ми прави проблеми за това и бях много изненадан. поне 10 пъти полицай сса ме карали да слизам и да ходя на тяхната полицейска кола да гледам как има лепенки и глупости. обще взето си без прегледи могат да те гепнат, ама ти си жена бе споко :DLancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
violina написа:Ами нали купувам нов внос и в КАТ ми я гледат от всякъде, имам и лепенка, как така не съм минала преглед, казаха ми го 3 -ма днес, а аз живея с илюзията (да или не) че съм минала, а и не съм ходила до общината, някой знае ли глоби?, документи, тарифи? Май обущаря бос си ходи :D защо ли завърших право :D ама по административно все съм си боса :D Благодаря ви предварително!
Коментар
-
pakumba написа:мдаааа, не си минала преглед, нищо че имаш от кат ала-бала. аз преди като бяха старите талони така карах повече от година- отзад на талона имам печат от кат, обаче нищо друго нямам и като ме спрат все се правех, че за сефте ми се случва някой да ми прави проблеми за това и бях много изненадан. поне 10 пъти полицай сса ме карали да слизам и да ходя на тяхната полицейска кола да гледам как има лепенки и глупости. обще взето си без прегледи могат да те гепнат, ама ти си жена бе споко :D
Коментар
-
doofiat написа:pakumba написа:мдаааа, не си минала преглед, нищо че имаш от кат ала-бала. аз преди като бяха старите талони така карах повече от година- отзад на талона имам печат от кат, обаче нищо друго нямам и като ме спрат все се правех, че за сефте ми се случва някой да ми прави проблеми за това и бях много изненадан. поне 10 пъти полицай сса ме карали да слизам и да ходя на тяхната полицейска кола да гледам как има лепенки и глупости. обще взето си без прегледи могат да те гепнат, ама ти си жена бе споко :DLancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
Ами сам си си отговорил на въпроса!!!Тука говориме за Първоначална регистрация, а не за пререгистрация!!!Трябва само малко повече да четеш (или поне да вникнеш)A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Искренно ви благодаря
Просто от документи ми омръзна и вие ми помогнахте да се ориентирам в обстановката т.е. да не мисля за преглед и аз се очудих, че ми казаха, че не съм минавала като колата ми беше най-щателно прегледана и спирачки и всичко, но все пак май има истина понякога на този свят, още веднъж благодаря за бързата реакция и колегиалното-професионално отношение! Беззаварийно каране колеги и много усмихнати дни!Следвай мечтите си))
Коментар
-
мойте премеждия с това нещо са от преди 3 години (сега може и да е друго). Мойта тогава също беше нов внос т.е. аз й правех първа регистрация в БГ. Реално тогава в КАТ като регистрираш не ти правят преглед и не ти дават ниакакви талончета и лепенки за направен преглед. Спираха ме полицаи - някои нищо не ми казваха, други се правеха на голямата работа - само 1-2 ми обясниха следното - има някакъв срок за който трябва да се мине на преглед, но реално има устна уговорка в рамките на 1 година от датата на регистрация куките като ме спират да не ми правят проблем за подобно нещо. Цяла година си карах без преглед и на другата година си направих вече преглед. Това беше преди 3 години, сега може да е различно и да се правят прегледи при регистрация в КАТ - колегите май са по-добре запознати от мене за нещата в момента.Audi 1.8S златен талон
Коментар
-
lllubo написа:мойте премеждия с това нещо са от преди 3 години (сега може и да е друго). Мойта тогава също беше нов внос т.е. аз й правех първа регистрация в БГ. Реално тогава в КАТ като регистрираш не ти правят преглед и не ти дават ниакакви талончета и лепенки за направен преглед. Спираха ме полицаи - някои нищо не ми казваха, други се правеха на голямата работа - само 1-2 ми обясниха следното - има някакъв срок за който трябва да се мине на преглед, но реално има устна уговорка в рамките на 1 година от датата на регистрация куките като ме спират да не ми правят проблем за подобно нещо. Цяла година си карах без преглед и на другата година си направих вече преглед. Това беше преди 3 години, сега може да е различно и да се правят прегледи при регистрация в КАТ - колегите май са по-добре запознати от мене за нещата в момента.Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
fiat_love написа:Аз купих моята кола 2000-та година. Тогава КАТ нямаха право да издават талони за преглед, но не знаех. Минах щателен оглед на каналите и си карам спокоен докато не ме спряха. Стана луд скандал и ми се размина глобата, но ми обясниха, че КАТ не издават документи за преглед.Alfa 156 1.8 TS 16V 144hp
--- в сърцето завинаги... ---
Fiat Tipo 1.4 DGT karb. 78hp
Коментар
-
doofiat написа:violina написа:Ами нали купувам нов внос и в КАТ ми я гледат от всякъде, имам и лепенка, как така не съм минала преглед, казаха ми го 3 -ма днес, а аз живея с илюзията (да или не) че съм минала, а и не съм ходила до общината, някой знае ли глоби?, документи, тарифи? Май обущаря бос си ходи :D защо ли завърших право :D ама по административно все съм си боса :D Благодаря ви предварително!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар