Номера на кръстачката е DC97-14371b поне тази я дават за wf-8804dpf/hpa, които предполагам са същите парални като твоята. Лошото е че я няманавсякъде, а там където я има цената е.....Google
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Помощ за пералня Samsung WF 8804CPG
Collapse
X
-
перална
Гледам подобни части има в Полша другаде близо не видях тази от LG не са ли еднакви в оста http://nikelectric.com/popup_image.php?pID=4646
Коментар
-
В един от сервизите (звъннах сигурно на 15) ми казаха, че точно този носач е някаква сплав между алуминий, цинк, магнезии и още нещо, което не се сещам в момента. Те са пробвали да го заваряват и по техни думи направо се палел. Аз все пак посетих един сервиз за цветни заварки, където съм ходил и друг път, майстора само поклати глава и каза, че това чудо заваряне няма. Отделно на това носача е в такова окаяно състояние, че дори да се завари мисля, че ще се счупи другаде веднага след монтажа. Та предполагам, че ще трябва да се търси нов.TIP, kluchar, мерси. И аз стигнах май до този каталожен номер ама намерих само един в САЩ, но не искат да го пратят зад граница. С НикЕлектрик говорих, каза, че няма да стане от ЛГ-то и аз го бях загледал, че има подобна ос.Fiat Coupe 1.8
Поведението на пътя е ПРЯКО отражение на възпитанието на всеки водач.
Коментар
-
Няма ли вариант да ти кажат на кои модели се слага?Според мен отдавна минаха годините, в които за един модел се правят кой знае колко различни части освен външните.Така ще можеш да потърсиш с другите модели и може да изкочи нещо. Аз така търсех един чарколяк - нула резултати в гугъл. Писах на производителя и ми пратига всички модели, които са излизали с вложена такава част. Потърсих с тях и си намерих веднага. Явно моят беше по-рядък като конфигурация. Може и при теб да има по-известен модел пералня на Самсунг, при който частта е същата и по него да я намериш.
Коментар
-
Баси, при толкова зор, толкова време, щях да съм намерил кой да ми го изработи този носач. Е, няма да е от супер-дупер космическа сплав. Най вероятно от винкел,заварен, и с ос врътната на стругар. И нямаше да ми струва повече от петдесетина лева, демек двайсетина паунда. Важното е монтажните отвори, дължината и профила да съвпадат. Останалото е маловажно. Едва ли в пералня няма място за малко разлики в размера. Пък и като се замислиш, не е носач на кола, да ти зависи живота от него.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
muns61 написа:От винкел, ама неръждаем.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар