Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Съвет за механичен часовник

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

VooDoo написа:
    Ако на някой не му харесва да не се обaжда
    Yellow_Flash_Colorz_PDT_48

Коментар

noriaga колко засичания си му правил?
      "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
      Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

tyson написа:
        В началото го засичах няколко пъти. На месец ми даваше разлика от 20-30 сек. Не знам това много ли е малко ли е.. за мен си е напълно в рамките на нормалното и бях доволен. Между другото часовника ми стои в момента в шкафа, защото ми подариха един Diesel много фенски, но трябва да започна да ги менкам
        Fiat Croma 1.9 16v Mjet автомат

Коментар

noriaga написа:
          tyson написа:
          В началото го засичах няколко пъти. На месец ми даваше разлика от 20-30 сек. Не знам това много ли е малко ли е.. за мен си е напълно в рамките на нормалното и бях доволен. Между другото часовника ми стои в момента в шкафа, защото ми подариха един Diesel много фенски, но трябва да започна да ги менкам
          Абе момче, той те пита за рибите, колко пъти си го засичал
          Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
          (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
          Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Вчера на мой приятел рибите му бяха започнали да се "пълнят".Каза ми, че са наполовина. Часовникът му е с 4 рибки, две от които бяха напълнени...Та и аз вече съм осветлен за същността им. :P
            A17DTС/S
            Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

S_BANKOV написа:
              noriaga написа:
              tyson написа:
              Абе момче, той те пита за рибите, колко пъти си го засичал
              Пхахахах, оспамихме темата на човека. Иначе с тоя часовник няма нужда да гледаш плувката, видиш ли 4 рибки на екрана да мигат - засичаш!
              Fiat Croma 1.9 16v Mjet автомат

Коментар

Верно яко оспамихме, някой да почисти Muahahahahahahahqa :D

Коментар

Днес пристигна часовника, който бях поръчал и реших да се изфукам. Поръчах го от този сайт: http://www.creationwatches.com/. Платих около 180 евро за часовника, като доставката от Сингапур беше безплатна. В сряда направих поръчката и днес ми го донесоха у дома. За в бъдеще отново ще ползвам услугите на този сайт.
                  Прикачени файлове
                  SEAT Leon Cupra 300
                  Triumph Street Triple 765 R

Коментар

Засечи го на месец с колко ще изостава/напредва. Да ти е честит!

Коментар

И аз поръчах от там преди около седмица( Благодарности на Lane Staley за сайта)http://www.creationwatches.com/produ...cy=EURЯвно беше последна бройка защото 2 часа след като платих на сайта се появи съобщението , че е продаден.От доста време се оглеждам за комбинацията титан ( корпус и верижка) със сапфирено стъкло и бих казал, че цената е направо уникална.Сега остава и да пристигне , имам си тракинг номер и уж вече е напуснал Сингапур, но ще чакам явно.Доставката на VooDoo за по малко от седмица е е абсолютен прецедент в моя опит с пазаруването по нета.....
                      Alfa 147 1.9 JTDm '07 Q2 - хем червена, хем пуши черно;Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
                      ex. Alfa 155 1.7 '93 ### ex, Alfa 147 1.9 JTDm '03 R.I.P. ###Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001,

Коментар

И моят пристигна.Поръчах го на 8-ми. Изпратиха го с известно закъснение и се появи в тракинг системата на 19ти и тази сутрин (22ри) пристигна в локалния ми пощенски клон.Като цяло супер бързо и нямам никакви забележки.
                        Прикачени файлове
                        Alfa 147 1.9 JTDm '07 Q2 - хем червена, хем пуши черно;Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
                        ex. Alfa 155 1.7 '93 ### ex, Alfa 147 1.9 JTDm '03 R.I.P. ###Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001,

Коментар

Честито и на двамата! Само хубави моменти да ви отборяват!Колега pr_00f - това сякаш е приемлив срок?Щом казваш ПК значи си минал без митница?На каква стойност я е обявил изпращача?
                          like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Срока си е направо отличен.Аз го чаках към средата на септември. Използват дойче пост и може би за това толкова бързо се придвижи.Иначе без да съм им казвал нищо са го обявили на етикета на кутията като 1x costume bracelet и са дали стойност 40 без да пише вид валута.Дойде си до пощата директно без да се занимавам с митници.Благодаря ти че сподели този сайт с нас

Коментар

Радвам се, че съм бил полезен.Сега, като се сдобихте с часовници, ако ви потрябват аксесоари:http://www.watch-band-center.com/
                              like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Много полезни сайтове.pr_00f - чудесен избор. Харесва ми!

Коментар

Working...
                                X