Yavor написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Съвет за механичен часовник
Collapse
X
-
Що ти трябва часовник? Казват, че хората без часовници са по-щастливи и живеят по-дълго, няма я стресовата ситуация. Дядо ми никога не е имал часовник и доживя до 89 г., а можеше да изкара още ако не беше падна от една стълба и така си замина, бог да го прости.FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
-
VooDoo написа:Ако поръчам от този сайт дали ще трябва да плащам допълнително някакви такси- мито и ДДС?like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
NikMar написа:Що ти трябва часовник? Казват, че хората без часовници са по-щастливи и живеят по-дълго, няма я стресовата ситуация. Дядо ми никога не е имал часовник и доживя до 89 г., а можеше да изкара още ако не беше падна от една стълба и така си замина, бог да го прости.like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Painfall написа:Yavor написа:...Накрая си взех тва което исках от ибей, на цена 60% от тази в магазина в БГ, от испански продавач с много висок рейтинг. И съм безбрежно доволен. Най важното е че е Swiss made....Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Lane Staley написа:NikMar написа:Що ти трябва часовник? Казват, че хората без часовници са по-щастливи и живеят по-дълго, няма я стресовата ситуация. Дядо ми никога не е имал часовник и доживя до 89 г., а можеше да изкара още ако не беше падна от една стълба и така си замина, бог да го прости.FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
-
NikMar написа:...like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Хубав си е часовника, сега остава и времето да показва и всичко ще е 6 точки. НА мен пък ендо момченце тука от форума ми показа един часовник в началото на май месец и леко ми запали главата, и най вероятно другата седмица и аз ще се похваля в нов часовник. Сега остава това момченце да кажи има ли истина в показанията на часовника му че да не фърлям едни пари за още един часовник.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
За сега 2 от 2 в полза на часовника. Ще ми се поне 10 засечки да му направя, за да мога да кажа нещо по-сигурно. Тепърва ще му следя статистиката. Надявам се да ТРЪГНА вече всеки уикенд, както си се полага......."Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар