...Накрая си взех тва което исках от ибей, на цена 60% от тази в магазина в БГ, от испански продавач с много висок рейтинг. И съм безбрежно доволен. Най важното е че е Swiss made....
Щом за теб е важно, супер Но за мен лично този надпис нищо не означава. В интерес на истината най-големия боклук, който съм имал е Тисо, от класическите модели. В момента съм с Касио и Докса, а Тисото го подарих Едно нещо на Тисо е №1 обаче...кутиите, в които ги продават
Що ти трябва часовник? Казват, че хората без часовници са по-щастливи и живеят по-дълго, няма я стресовата ситуация. Дядо ми никога не е имал часовник и доживя до 89 г., а можеше да изкара още ако не беше падна от една стълба и така си замина, бог да го прости.
FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Ако поръчам от този сайт дали ще трябва да плащам допълнително някакви такси- мито и ДДС?
Аз съм си поръчвал с доставка в щатите и нямах никакви допълнителни разходи, но като гледам тази секция на сайта им:http://www.creationwatches.com/produ..._id=34явно имат регистрация в САЩ и в Сингапур. За Европа май изпращат от Сингапур, но в описанието на стоката пишат не часовник, а измервателен уред, или нещо подобно и съответно митото е много ниско или е 0. Сега се поразтърсих и за часовници ( механични ) Тарик показва това:9102 99 - - ДругиERGA OMNES (ERGA OMNES)- Внос: Контрол при вноса - CITES (10-08-2013 - ) (CD370) R0750/13 [Покажете условията] - Внос: Мито по отношение на трети страни (01-01-1999 - ) : 4.50 % MIN 0.30 EUR / p/st MAX 0.80 EUR / p/stМитническият ми агент още не е на работа за да се консултирам с него, но това MAX 0.80 EUR / p/st май означава, че максималното мито е 0.8 евро. Това при положение, че съм тарифирал правилно.
like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Що ти трябва часовник? Казват, че хората без часовници са по-щастливи и живеят по-дълго, няма я стресовата ситуация. Дядо ми никога не е имал часовник и доживя до 89 г., а можеше да изкара още ако не беше падна от една стълба и така си замина, бог да го прости.
Е то по твоята логика излиза, че без стълба и часовник всички ще сме столетници?
...Накрая си взех тва което исках от ибей, на цена 60% от тази в магазина в БГ, от испански продавач с много висок рейтинг. И съм безбрежно доволен. Най важното е че е Swiss made....
Щом за теб е важно, супер Но за мен лично този надпис нищо не означава. В интерес на истината най-големия боклук, който съм имал е Тисо, от класическите модели. В момента съм с Касио и Докса, а Тисото го подарих Едно нещо на Тисо е №1 обаче...кутиите, в които ги продават
Ами всеки си има гледна точка. Аз лично провеждам доста срещи, а както знаеш едно от нещата, които хората гледат като седнат на среща по бизнес, е часовника на отсрещния. За мен това е важно не за да се фукам пред приятелите си, а за работата ми. Не знам Тисото, което си имал какво е било и защо смяташ, че е било боклук. Но щом си го подарил, не е било за кофата явно. Аз просто илюстрирах един модел на покупка, който може да спести някой лев на колегата, щом е решил да дава повечко пари за часовник. Защото тука не говорим за Q&Q или Касио от 50-80лв, а за добра сума, особено дадена за часовник. Ясно е че това не е форум на Мазерати и едва ли има човек с часовник за доста хиляди евра. Иначе колегата Lane Stanley много добре е описал митническите възможности, аз искам само да допълня че ДДС се дължи при всички условия и ако е писана ниска стойност и иде на митница, митничаря прави физически контрол, а ако по негово усмотрение тази вещ струва доста повече, обикновено правят експертиза и вземат някаква магазинска цена, върху която се начисляват мито и ДДС. Така че риск има, но е премерен. Аз лично бих опитал, а и съм го правил. Наскоро взех на баща ми телефон за стотина долара, който просто мина без никой да му обърне внимание. Беше писан ’елктронен аксесоар’ със стойност 9 долара.
Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Е то по твоята логика излиза, че без стълба и часовник всички ще сме столетници?
Стълбата се счупила и той паднал и си ударил главата в цимента, наоколо нямало друг и леля ми го намериля след време, така че не е въпроса в това дали ще има стълба или не, не исках да влизам в подробности, но като започна...
FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Подробностите не са ме интересували, нито са предмет на тази тема.Наличиети или липсата на часовник вероятно е най-незначителния фактор повлиял ( ако изобщо е повлиял ) на продължителността на живота на дядо ти.Постът ти беше и си остава безмислен и разводняващ темата.
Хубав си е часовника, сега остава и времето да показва и всичко ще е 6 точки. НА мен пък ендо момченце тука от форума ми показа един часовник в началото на май месец и леко ми запали главата, и най вероятно другата седмица и аз ще се похваля в нов часовник. Сега остава това момченце да кажи има ли истина в показанията на часовника му че да не фърлям едни пари за още един часовник.
Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
За сега 2 от 2 в полза на часовника. Ще ми се поне 10 засечки да му направя, за да мога да кажа нещо по-сигурно. Тепърва ще му следя статистиката. Надявам се да ТРЪГНА вече всеки уикенд, както си се полага.......
"Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
Коментар