На мен не ми изглежда нормално това...Търси си правата!Сори за мръсния котлон Yellow_Flash_Colorz_PDT_14
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Керамичен плот - проблем?
Collapse
X
-
snake написа:В крайна сметка днес проведох няколко телефонни разговора и обменихме мейли със сервиза на Електролукс. Изпратих им и снимките от тази тема. По-късно се обадиха и ми казаха, че са ги препратили на производителя, а оттам са им отговорили, че всичко е в рамките на нормалното - осветяването при работа било специфично за различните плочи и при тази изглеждало така, както е на снимките.
Коментар
-
Ето го и отговора, който най-сетне пристигна и по имейл. Малко неграмотно и набързо написано, в стил "нямахме малшанс" , но смисълът е ясен. "Здравейте,уреда Ви функционира нормално.Липсата на неосветена зона се дължи на фабричното изпълнение на плочата , което не прави самата зона нефукционална. Подобен ефект се наблюдава не само при плотовете на Електролукс Груп, но и при много други марки. Изпращам Ви един бюлетин на Gorenje, от който ще добите представа за какво иде реч."Прикачени файловеTonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар