Плотът е Електролукс, чисто нов. Нормално ли е реотаните да имат такова петно с неправилна форма? П.П. Цветовете на снимката не са много естествени, но фотоапаратът явно се обърква от нагрятия котлон. По принцип това, което изглежда лилаво, е червено.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Керамичен плот - проблем?
Collapse
X
-
В тъмната зона нагрява ли се равномерно както е в светлата? Ако да - не го мисли. Ако тъмната зона остава значително по-хладна от светлата - мисли го. Ето ти на Горенье плот: (изглежда и камерата на S2-ката има сериозен проблем :D)Ред.: на другия котлон така ли е? Ако да - със сигурност така са го навили в завода и няма какво да го мислиш. Или пък двата котлона са се повредили еднакво...
Коментар
-
Колкото до работа, котлонът си работи. Дали нагрява равномерно, включително и в тъмната част, не мога да кажа, защото не ми се иска да го пипам . А на другия котлон има една тясна, тъмна ивица с правилна форма, която явно е началото/края на реотаните. Подобна е на тази, която ти си снимал.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Абе всичко са ментета...Едно горение взех преди две години, мъка, мъка. Не стига че е слаб, ако решиш да пържиш нещо ти се отелва вола, ами и сензорите му работят калпаво - я хванат като натискаш с пръст, я не. Звънях по сервизи преди време, опитаха се да ни изкарат че не го почистваме достатъчно...Та сега го включваме и ползваме като допираме сензорите с нещо метално - задния край на вилица например. Тогава е безотказен.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
В крайна сметка днес проведох няколко телефонни разговора и обменихме мейли със сервиза на Електролукс. Изпратих им и снимките от тази тема. По-късно се обадиха и ми казаха, че са ги препратили на производителя, а оттам са им отговорили, че всичко е в рамките на нормалното - осветяването при работа било специфично за различните плочи и при тази изглеждало така, както е на снимките.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
snake написа:В крайна сметка днес проведох няколко телефонни разговора и обменихме мейли със сервиза на Електролукс. Изпратих им и снимките от тази тема. По-късно се обадиха и ми казаха, че са ги препратили на производителя, а оттам са им отговорили, че всичко е в рамките на нормалното - осветяването при работа било специфично за различните плочи и при тази изглеждало така, както е на снимките.Карал-Fiat Bravo 1.4 /1.6 Stilo 1.6
И сега Мръсен дизел. АР 147 1.9 150.
Коментар
-
snake написа:В крайна сметка днес проведох няколко телефонни разговора и обменихме мейли със сервиза на Електролукс. Изпратих им и снимките от тази тема. По-късно се обадиха и ми казаха, че са ги препратили на производителя, а оттам са им отговорили, че всичко е в рамките на нормалното - осветяването при работа било специфично за различните плочи и при тази изглеждало така, както е на снимките.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Моя Горенйе работи и грее яко, но има нещо подобно като твоя. Сензорите също бачкат безотказно. Не знам в самото начало дали беше така (преди 5 години), но поне от 2 съм го забелязал и досега няма проблем.The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар