Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Керамичен плот - проблем?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Керамичен плот - проблем?

Плотът е Електролукс, чисто нов. Нормално ли е реотаните да имат такова петно с неправилна форма? П.П. Цветовете на снимката не са много естествени, но фотоапаратът явно се обърква от нагрятия котлон. По принцип това, което изглежда лилаво, е червено.
    Прикачени файлове
    Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Не е нормално Имам такъв електролукс, който си е равномерен на всички котлони.И за фотоапарата ми се вижда странно, ей сега пробвах, телефонът си ми го снима червено.

Коментар

В тъмната зона нагрява ли се равномерно както е в светлата? Ако да - не го мисли. Ако тъмната зона остава значително по-хладна от светлата - мисли го. Ето ти на Горенье плот: (изглежда и камерата на S2-ката има сериозен проблем :D)Ред.: на другия котлон така ли е? Ако да - със сигурност така са го навили в завода и няма какво да го мислиш. Или пък двата котлона са се повредили еднакво...
      Прикачени файлове

Коментар

Колкото до работа, котлонът си работи. Дали нагрява равномерно, включително и в тъмната част, не мога да кажа, защото не ми се иска да го пипам . А на другия котлон има една тясна, тъмна ивица с правилна форма, която явно е началото/края на реотаните. Подобна е на тази, която ти си снимал.

Коментар

Моите Електролукс са си от край до край.
          Прикачени файлове

Коментар

реотани

Трябва да е като долните щото реотаните на повечето са нещо такова Виж как са на твоя модел като резервна част може там да няма нагревателПитай все пак в сервиза докато може
            Прикачени файлове
            КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
            Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
            http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

Просто са пестили от матерял ( за релтаните) просто са по къси, прави рекламация докато е време , тъмната част ще е значително по студена.
              Карал-Fiat Bravo 1.4 /1.6 Stilo 1.6
              И сега Мръсен дизел. АР 147 1.9 150
              .

Коментар

Абе всичко са ментета...Едно горение взех преди две години, мъка, мъка. Не стига че е слаб, ако решиш да пържиш нещо ти се отелва вола, ами и сензорите му работят калпаво - я хванат като натискаш с пръст, я не. Звънях по сервизи преди време, опитаха се да ни изкарат че не го почистваме достатъчно...Та сега го включваме и ползваме като допираме сензорите с нещо метално - задния край на вилица например. Тогава е безотказен.
                Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
                Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

В крайна сметка днес проведох няколко телефонни разговора и обменихме мейли със сервиза на Електролукс. Изпратих им и снимките от тази тема. По-късно се обадиха и ми казаха, че са ги препратили на производителя, а оттам са им отговорили, че всичко е в рамките на нормалното - осветяването при работа било специфично за различните плочи и при тази изглеждало така, както е на снимките.

Коментар

snake написа:
                    В крайна сметка днес проведох няколко телефонни разговора и обменихме мейли със сервиза на Електролукс. Изпратих им и снимките от тази тема. По-късно се обадиха и ми казаха, че са ги препратили на производителя, а оттам са им отговорили, че всичко е в рамките на нормалното - осветяването при работа било специфично за различните плочи и при тази изглеждало така, както е на снимките.
                    Само да питам , ти по различен отговор ли очакваше много ясно че така ще кажат
                    Карал-Fiat Bravo 1.4 /1.6 Stilo 1.6
                    И сега Мръсен дизел. АР 147 1.9 150
                    .

Коментар

Поискай да ти пратят снимка на друг включен керамичен плот да направиш сравнение.Малко странно и на мен ми изглежда да се подредили по този несиметричен начин нагревателите ?
                      punto HGT

Коментар

snake написа:
                        Аз бих им поискал писмен отговор...
                        VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                        VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                        VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                        VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                        Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

котлон

Ако има някъде виж от долу как е навит Като резервна час ако има в нета
                          КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
                          Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
                          http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

Моя Горенйе работи и грее яко, но има нещо подобно като твоя. Сензорите също бачкат безотказно. Не знам в самото начало дали беше така (преди 5 години), но поне от 2 съм го забелязал и досега няма проблем.
                            The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Венко,нема се плашиш! Това е така нареченият "еко режим". Сваля разхода на енергия с около 10%. :D
                              FIAT FORUM BULGARIA
                              Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Working...
                              X