От едно известно време популацията им сериозно се е увеличила в наше село. Нещо са харесали моя покрив и са там денонощно... Най неприятно е да те събудят в 4.30 сутринта...Изкълваха изолацията на тръбите на слънчевите панели...Абе голЕма гад!!!!!!!!!!Приемам предложения всякакви, щото вече не се издържа...Има едни електронни джаджи - казаха ми работа не вършели...Казаха ми да пръскам покрива с един дезинфектант дето миришел - Санифорт, ама и на мен ще ми мирише Последната идея е да взема някаква керамична или пластмасова граблива птица и да я сложа на покрива...идеи???п.п. по-голЕма гад са от гларусите!!!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Сериозна тема! Помощ - гарги!!!
Collapse
X
-
Виждал съм едни неща изглеждат като таралеж ама плоско.идеята е като тръгне да каца да се набоде, но при теб ако кацат на целия покрив ще ти е трудно да го направиш.Предполагам това за което аз говоря е по скоро за балкон,за да не кацатFiat Marea 2.4 JTD+
Fiat Marea 1.6 2000г. + ГИ
Peugeot 406 2.0hdi - once upon a time
Renault 19/1.7mi/ - crash
-
Въздушна пушка ще ти свърши работа, гаргите са умни и силно социални. Като започнеш да стреляш по тях сами ще се разкарат. При мой приятел кацаха на фасада срещу терасата му, зловещо като във филм на ужасите беше. След известно време започнахме да ги обстрелваме редовно и след няколко дена се разкара цялото ято.Fiat Coupe 1.8
Поведението на пътя е ПРЯКО отражение на възпитанието на всеки водач.
Коментар
-
Вземаш една въздушна пушка и има едни гърмящи съчми пълни с барут. Стреляш някъде в бетон/дърво/нещо твърдо и рано или късно ще се разбягат Ама при положение, че са на покрива, не знам каква видимост имаш и май ще е по-лесно с тея малките, зелените пиратки."Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
Има подобни устроиства май имаше и програма винтернет може да си е пуснеш на компютъра и да го изнесеш на вън с висогоговорителhttp://www.newfresh.org/shop/categor...iew=listЕто и звузи на птици който би трябвало да прогонат гадните твариhttp://soundbible.com/tags-falcon.html
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар