Вие изкарах те , че човек трябва да има 3 висшета, 2 полувисшетa и едно средно специално за да смени биалетките на Фичо
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Нужда от малко съпорт за събота и неделя - авторемонт.
Collapse
X
-
ogi28b написа:Само да ви информирам, че биалетки с оригинални размери няма начин да бъдат изкарани от носача, освен с рязане или разглобяване на шарнира от шенкела. Съответно - няма начин новите да бъдат поставени, без да се разглоби шарнирът. Подчертавам - с оригинални размери. Ако размерите не са оригинални и и рамото е по-късо, и могат да се сложат без разглобяване - то тогава е гадно да се сложат двата тампона и да се стиснат така, че гайката да "захапе" и идва нуждата от втори човек.Аз веднъж сменях така едни ментета с едни почти оригинални и естествено - ментаците - по-къси, излязоха си без проблем. Слагам новата, ама тя си е колкото трябва дълга. Е като се почнаха едни поздрави на майката, на бащата, на лелята, на сестрата... В крайна сметка разглобих шарнира и вадих носача от шенкела.Bravo 1.9d 97г
Коментар
-
Банков толкова коментари за едни биалетки Тая събота/неделя съм кум и няма да мога, иначе ми се искаше да помогна и да по лафимФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
-
Аз много добре знам какво трябва да направя, проблема идва точно при монтажа на гайката и двата тампона, трябва ми някой да напъва за да захвана гайката. И по важното е да пусна тестове на перката и да разбера защо не включва втора степен на перката при работа на климатика. В 10часа ще ходя в Крафт за да си оправя генерацията и предполагам към 12часа ще започна да монтирам биалетките.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
nsn написа:ogi28b написа:Само да ви информирам, че биалетки с оригинални размери няма начин да бъдат изкарани от носача, освен с рязане или разглобяване на шарнира от шенкела. Съответно - няма начин новите да бъдат поставени, без да се разглоби шарнирът. Подчертавам - с оригинални размери. Ако размерите не са оригинални и и рамото е по-късо, и могат да се сложат без разглобяване - то тогава е гадно да се сложат двата тампона и да се стиснат така, че гайката да "захапе" и идва нуждата от втори човек.Аз веднъж сменях така едни ментета с едни почти оригинални и естествено - ментаците - по-къси, излязоха си без проблем. Слагам новата, ама тя си е колкото трябва дълга. Е като се почнаха едни поздрави на майката, на бащата, на лелята, на сестрата... В крайна сметка разглобих шарнира и вадих носача от шенкела.
Коментар
-
ogi28b написа:]Обзалагам се на по две, че не си прочел онази част за биалетките с оригиналните размери? Щангата не можеш да я вдигнеш нагоре, защото опира в накрайника, а носачът надолу няма къде да отиде, защото го държи шарнирът. Да го кажем така - по-къси биалетки могат да се сложат и без разглабяне, ама тогава е трудно с тампоните, но по-дългите - не. Съгласен? Почти съм сигурен, че ако поровя из чарколяците си, ще изровя и от двата вида.Bravo 1.9d 97г
Коментар
-
Така биалетките са доставени, търси се само някой да помага с натискането. Ако valti не се е отказъл и не му е изникнал ангажимент да се чуства поканен.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
Коментар
-
С колега от форума ходихме до Булгарплод-а, след това към 4 и нещо часа минахме през Младост да видим дали бачкате, ама йок, нито кола, нито Банков , не можахме да намерим телефон да ти звъннем да видим къде работите, но нищо не открихме, нищо другия път остави телефон, час и място на събораpunto HGT
Коментар
-
didich написа:С колега от форума ходихме до Булгарплод-а, след това към 4 и нещо часа минахме през Младост да видим дали бачкате, ама йок, нито кола, нито Банков , не можахме да намерим телефон да ти звъннем да видим къде работите, но нищо не открихме, нищо другия път остави телефон, час и място на събораКара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар