Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Препоръчайте ми Детектор за напрежение

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Препоръчайте ми Детектор за напрежение

Здравейте, никога не съм използвал такова чудо, тоест използвал съм, но не съм се интересувал какво трябва да знам при закупуването на такъв уред. Та въпросния уред ще ми трябва за да проверявам за действащи кабели преди да дупча стената. Предстои ми бая пробиване, все на места където кабелите минават незнайно къде и вероятността да ударя кабел е мн. голяма. Молбата ми е да ме насочите към такъв детектор, който е надежден и цената му е в рамките на разумното(≈ до 80лв.) и на какво трябва да наблегна при избора.Благодаря предварително!
    Manowar - Татко
    Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
    Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
    Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
    Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко

Преди 10на дни имаше в Лидл по 15тина лева май бяха.Дали има още...http://www.lidl-service.com/cps/rde/...Attr=bg&title=
    Alfa 147 1.9 JTDm '07 Q2 - хем червена, хем пуши черно;Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
    ex. Alfa 155 1.7 '93 ### ex, Alfa 147 1.9 JTDm '03 R.I.P. ###Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001,

Коментар

Аз си взех такова от Лидл. По принцип съм им фен, но това за нищо не става.
      Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
      Fiat Bravo'97 1,6 16v
      Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

pakumba написа:
        Аз си взех такова от Лидл. По принцип съм им фен, но това за нищо не става.
        +1. Детектора за ток изобщо не работи.
        04/2000 Fiat Brava 1.9 JTD 105+

Коментар

Купувал съм си навремето евтин такъв уред - не върши никаква работа, само пари на вятъра. Мисля, че разумната цена е от порядъка на 200лв. според скромните ми наблюдения.

Коментар

по-добре разпитай някой ако има професионален да дойде да провери къде има кабели и къде няма. тези евтинките не вършат работа.гледам, че в бившия "продавалник" има 2 детектора, които изглеждат добре и са 80лв.
            Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
            Ex.Opel Astra

Коментар

Идеята е да си имам такъв в нас, като ми потрябва да ми е под ръка, а не всеки път да използвам джокер "Обади се на приятел"
              Manowar - Татко

Коментар

Аз нямам, но тези които вършат наистина работа тръгват от 300-400 лв. нагоре. С такива съм работил. Викаш фирма(човек) с истински уред и рисуваш по стената. После снимаш. не забравяй да са светнати лампите, за да има напрежение и по техните кабели, а не само до ключовете.
                Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
                Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
                Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG

Коментар

veselin10 написа:
                  не забравяй да са светнати лампите, за да има напрежение и по техните кабели, а не само до ключовете.
                  И във всеки контакт да има включено по нещо да работи.

Коментар

Re: Препоръчайте ми Детектор за напрежение

fihi написа:
                    Здравейте, никога не съм използвал такова чудо, тоест използвал съм, но не съм се интересувал какво трябва да знам при закупуването на такъв уред. Та въпросния уред ще ми трябва за да проверявам за действащи кабели преди да дупча стената. Предстои ми бая пробиване, все на места където кабелите минават незнайно къде и вероятността да ударя кабел е мн. голяма. Молбата ми е да ме насочите към такъв детектор, който е надежден и цената му е в рамките на разумното(≈ до 80лв.) и на какво трябва да наблегна при избора.Благодаря предварително!
                    Забрави за тези пари да вземеш уред, който да ти върши работа.Минах през 5 такива уреди, докато хвана най-евтиния, който да става за нещо.Ако сметна цената на 5-те, то щях да си купя най-про уреда в този клас. Най-евтиния вариант, който да работи:http://www.toolsfactor.com/catalog/%...550-AA-412.pdf
                    Immortal написа:
                    veselin10 написа:
                    не забравяй да са светнати лампите, за да има напрежение и по техните кабели, а не само до ключовете.
                    И във всеки контакт да има включено по нещо да работи.
                    Важното е да има фаза, а не консуматор.Ако има фаза го открива като проводник под напрежение. Ако няма фаза го открива като цветен метал. За да ти писне на цветен метал, то или си попаднал на кабел, или някой е скатал нещо приятно в стената.
                    A20DTH ЖТД ама не баш
                    1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
                    Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

Re: Препоръчайте ми Детектор за напрежение

BO написа:
                      .....
                      Съгласи ме Снощи си поиграх с ей те тези джиджавки:Малката джаджа в дясно на снимката освен за фазомер, за друго не става. За това чудо на чудесата по средата мисля да си замълча...... Но за Skil-а мога смело и безотговорно да кажа, че се справя доста добре (за мое учудване), заслужава си паричките.
                      Manowar - Татко

Коментар

А каква е цената?П.П. Това в средата е тонгенератор. Аз имам подобен и няколко пъти ми е вършил чудесна работа да откривам комуникационни кабели в големи снопове. То това му е главното предназначение. Не става за това което на теб ти трябва.
                        Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
                        Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
                        Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG

Коментар

За съвсем непретенциозно домашно ползване и този от Лидл също върши работа. Но ако имаш пари и нужда то за мен детектора е този : При достатъчно работа спестява много пари нерви и време

Коментар

veselin10 написа:
                            А каква е цената?П.П. Това в средата е тонгенератор. Аз имам подобен и няколко пъти ми е вършил чудесна работа да откривам комуникационни кабели в големи снопове. То това му е главното предназначение. Не става за това което на теб ти трябва.
                            144,99 лв.Това чудо по средата пищи като ненормално за щяло и нещяло, не мога да му имам доверие. Единствено ако затвориш определена верига, отчита точно къде и как минават кабеляците.
                            Manowar - Татко

Коментар

ferryman написа:
                              .....
                              Това наистина е хубаво, но трябва бая да си си надвил на масрафа, че да си го вземаш за домашна употреба.
                              Manowar - Татко

Коментар

Working...
                              X