Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Превеждане на пари по Ибан?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Мисля че темата е крайно изчерпана и се нафилософствахте даже отогоре...Колегата вероятно отдавна си е свършил работата, но както винаги нямаме обратна връзка. Затова й удрям катанеца.
    Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
    Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
    ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

style34 написа:
      1 Сега, последно, не искаш да ползваш банка, или искаш да си държиш парите там и да печелиш? 2 Какво общо има банката с това, че някой ти налага да ползваш банка? 3 Като не искаш да ползваш парно и си го спрял пак плащаш такса "мощност". Там що не мрънкате? 4 И аз искам да си извозвам боклука директно на сметището и да си го балирам сам и да не плащам такса "Смет" ама няма. 5 И най-вече не искам да плащам 20 лева за кабелна, а 15, щото 3/4 от каналите не ги гледам, но ми са включени в цената. 6 Да не говорим за винетката. Що и аз и ти да плащаме по 67 лева на година, като ти минаваш 5 пъти повече от мен и рушиш пътищата 5 пъти повече??? 7 Гледай малко по-далеч от носа си. Опитай поне.8 Така е в живота - не винаги става така както искаш. 9 И изобщо мен не ме касае дали добре или зле ще са банките. Днес съм в банка - утре не. 10 Но на фона на цялата мизерия са ми най-смешни тези дето банките им са виновни за всичко. 11 Що не мрънкате за таксата при личния лекар, питам? Всеки месец му наливат пари от Здравната каса, затова, че сте му пациент, дори да не се вясвате... Че и като отидеш чакаш по 2 часа??? Как е възможно? Плащаш и чакаш. Срамота.... Жалби пускате ли...?12 Каква комисиона са ти взели за бюджетен превод не знам, ама нещо са те метнали яко. Да беше пуснал жалба...13 Колкото до доверието в банките - не знам как го измисли, ама май си имат доверие с оглед милиардите, които държат вътре. Не е по-малко доверието, отколкото във всяка друга институция. Дори напротив. И както казах тук жалбата ти ще бъде чута, за разлика от много други места.
      Въпреки, че темата е заключена, ще се възползвам от привилегията на модератор за да ти отговоря. Не съм влизал във форума няколко дни и не съм го видял по-рано. Ти няма да можеш да ми отговориш после, ама тук е тъй!1 Последно - искам да ползвам банка, когато АЗ поискам, а не някой да ме задължава да го правя.2 Наистина ли мислиш, че банките нямат нищо общо с техните лобита, че не дават пари в комисионни и рушвети, за да накарат народа да ползва задължително банки?!?!? Ако е така, значи си идиот, ако не е така, значи мислиш нас за такива.3 Ползвам парно. Не съм си го спрял и си плащам. Но за късмет съм топло-енергетик и разбирам и осъзнавам, че дори и когато парното ми е спряно, в жилището ми пак влиза топлина от него и няма да мрънкам, ако плащам такса мощност.4 Никой не те кара да живееш в София. В моето село такса смет няма. Всеки си извозва боклука сам до сметището - каквато е твоята мечта. Свободен си да си избереш къде да живееш.5 Като не искаш да плащаш 20 лв за кабелна - не плащай. Никой не те кара насила да имаш кабелна. Свободен си да избереш.6 Винетката... ами половината от познатите ми софиянци не ползват винетки. Или ползват седмични, когато трябва да идат на "морету". Между другото - 50% от цената на горивото е акциз, който отива в хазната и (би трябвало да) се ползва за ремонти и строежи на пътища. Не ми казвай, че даваш пари за гориво колкото мен.7 Ха ха ха8 Добър ден9 Докато работиш в банка - определено те касае. 10 Ам чи смей се като ти е смешно. А аз никога не съм казвал, че виновни за всичко са банките. Виновен е овчия ни народ, ама това е друга тема. Виновен си ТИ, виновен съм АЗ, и всички които четат това (и тези които не четат).11 Защо да мрънкам за личния си лекар? Затова е учил, нека взима пари. Виж, за адвокатите мрънкам, щото за да ми попълнят една бланка за развод по взаимно съгласие ми искаха 500 лв. Работа за 1 минута, която можех да си свърша и аз сам. И не, не им платих 500 лв. (да не кажеш, че съм като овцете).12 Съжалявам, че не пазя бележката, но е факт. В КАТ Сливен, в офиса на единствената банка там (не помня коя беше). Едва ли са си сменили политиката, тъй че ако пак ми се наложи да плащам глоба там - ще я покажа. Но дори и да са ме "метнали" - ето ти пример защо хората не обичат банките.13 Какво е доверието в банките се видя преди няколко седмици. Само една новина в медиите щеше да докара колапс в цялата банкова система.

Коментар

Working...
      X