Мисля че темата е крайно изчерпана и се нафилософствахте даже отогоре...Колегата вероятно отдавна си е свършил работата, но както винаги нямаме обратна връзка. Затова й удрям катанеца.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Превеждане на пари по Ибан?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
style34 написа:1 Сега, последно, не искаш да ползваш банка, или искаш да си държиш парите там и да печелиш? 2 Какво общо има банката с това, че някой ти налага да ползваш банка? 3 Като не искаш да ползваш парно и си го спрял пак плащаш такса "мощност". Там що не мрънкате? 4 И аз искам да си извозвам боклука директно на сметището и да си го балирам сам и да не плащам такса "Смет" ама няма. 5 И най-вече не искам да плащам 20 лева за кабелна, а 15, щото 3/4 от каналите не ги гледам, но ми са включени в цената. 6 Да не говорим за винетката. Що и аз и ти да плащаме по 67 лева на година, като ти минаваш 5 пъти повече от мен и рушиш пътищата 5 пъти повече??? 7 Гледай малко по-далеч от носа си. Опитай поне.8 Така е в живота - не винаги става така както искаш. 9 И изобщо мен не ме касае дали добре или зле ще са банките. Днес съм в банка - утре не. 10 Но на фона на цялата мизерия са ми най-смешни тези дето банките им са виновни за всичко. 11 Що не мрънкате за таксата при личния лекар, питам? Всеки месец му наливат пари от Здравната каса, затова, че сте му пациент, дори да не се вясвате... Че и като отидеш чакаш по 2 часа??? Как е възможно? Плащаш и чакаш. Срамота.... Жалби пускате ли...?12 Каква комисиона са ти взели за бюджетен превод не знам, ама нещо са те метнали яко. Да беше пуснал жалба...13 Колкото до доверието в банките - не знам как го измисли, ама май си имат доверие с оглед милиардите, които държат вътре. Не е по-малко доверието, отколкото във всяка друга институция. Дори напротив. И както казах тук жалбата ти ще бъде чута, за разлика от много други места.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар