Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Превеждане на пари по Ибан?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

style34 написа:
    Като пускате ТОТО кой ви попълва фиша? Баси нахалниците са тия там дето работят...
    Аз в банка не стъпвам, но веднъж годишно пускам по едно тото. Та (ако не са променили нещо за последните 7 месеца) винаги има попълнени фишове, от които си избирам един (без аз да попълвам абсолютно нищо) и с банкнота от 5 или 10 лв го подавам на учтивата тото-служителка, която после ми пожелава късмет. :D
    Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.

Коментар

Stefanaki написа:
      style34 написа:
      Като пускате ТОТО кой ви попълва фиша? Баси нахалниците са тия там дето работят...
      Аз в банка не стъпвам, но веднъж годишно пускам по едно тото. Та (ако не са променили нещо за последните 7 месеца) винаги има попълнени фишове, от които си избирам един (без аз да попълвам абсолютно нищо) и с банкнота от 5 или 10 лв го подавам на учтивата тото-служителка, която после ми пожелава късмет. :D
      А питаш ли я как се казва за да се направиш на познат на изпълнителния директор на ТОТО-то
      Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
      (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
      Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

S_BANKOV написа:
        Stefanaki написа:
        style34 написа:
        А питаш ли я как се казва за да се направиш на познат на изпълнителния директор на ТОТО-то
        Въобще не ме интересува как се казва. Даже не зная кой е изпълнителния директор на ТОТО-то.
        Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.

Коментар

S_BANKOV написа:
          Хахахаха Стефанаки, ела в банката да преведеш пари по предварително попълнено платежно. Къв е изводът от темата - всички банкови служители, най-вече тия в централата не стават, само частните съдебни изпълнители са супер експерти и професионалисти.
          The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

style34 написа:
            S_BANKOV написа:
            Хахахаха Стефанаки, ела в банката да преведеш пари по предварително попълнено платежно. Къв е изводът от темата - всички банкови служители, най-вече тия в централата не стават, само частните съдебни изпълнители са супер експерти и професионалисти.
            Нещо такова Добре че е жена му на ЧСИ, че иначе не ми се мисли
            Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

Както казва един колега: Интервюто за касиерка в Била и фронт офис в банка е едно и също. По-хубавите ги слагат в банките.Сега много хора ще скочат срещу мен, но за мен това е така. Мога да дам доста примери.Това ме навежда на мисълта, че кадрите, които излизат от университетите са МНООООГО зле или шуробаджанащината е и в банките.
              04/2000 Fiat Brava 1.9 JTD 105+

Коментар

geo_g написа:
                kiro_of_the_day написа:
                style34 написа:
                Не, аз не работя в клон, щото не можем траем такива всезнайковци като теб.
                Тия гоуемите от централите - най-Ви обичам. Вие сте най-големите умници - пращите от акъл. Всеки ден по три пъти поне се убеждавам лично в това.
                И аз много ги обичам. Важни и отворени та дрънкат, ама в момента като го/я попиташ за името настава смут. От там нататък гледат като пребозали и мили, и услужливи, че чак да ти се додрайфа.Сами сме си виновни, че ги търпим....Само да допълня, че не съм от финансовите гурута в темата. Просто съм обикновен потребител на услуги и искам да получавам качествени такива.
                Къв смут може да настъпи от просТ човек, който едно платежно не може да попълни.... ???Като ти дам жалбата и на нея пише такса 30лв - неоснователна жалба бързо бързо ще си тръгнеш със сополив нос тогава пак ще си прав нали?Търпял нашия ... ти кво търпиш ? Аман от такива дето ще пускат жалби с 0.20ст в с/ката или с преводи заплата 320лв
                Fiat Marea 2.4 JTD+
                Fiat Marea 1.6 2000г. + ГИ
                Peugeot 406 2.0hdi - once upon a time
                Renault 19/1.7mi/ - crash

Коментар

zlatarov написа:
                  Аман от такива дето ще пускат жалби с 0.20ст в с/ката или с преводи заплата 320лв
                  Аман от комплексари с предразсъдъци ...

Коментар

zlatarov написа:
                    Аман от такива дето ще пускат жалби с 0.20ст в с/ката или с преводи заплата 320лв
                    Салдото по сметката има ли нещо общо с основанието по жалбата ?Щом са важни жалбите на хората с големите сметки иди да работиш в КТБ Чувам, че Костов имал 1М лева депозит, дъщеря му пък взимала 9 месеца по 30,000 лева за консултации. Жена му пък няколко дни по-рано каза, че не могла да си плати млякото и хляба в магазина.
                    04/2000 Fiat Brava 1.9 JTD 105+

Коментар

И като има 20 стинки в сметката или заплатата му е 320 лева какво? Не е човек ли? За него няма уважение, нито правила - него трябва да го цакат както си искат, пък той трябва да търпи????Я пак?
                      Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

Кой те цака, бе, Ленка? Не говорим да те цакат, нали? Вие сте тези дето щели да напускат банката, ако не ви обслужват като английската кралица.
                        The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Защо не казахте нощо за таксата ?? Не бихте пуснали жалба от сорта ,,служителят на гишето не ми попълни вносната бележка
                          Fiat Marea 2.4 JTD+
                          Fiat Marea 1.6 2000г. + ГИ
                          Peugeot 406 2.0hdi - once upon a time
                          Renault 19/1.7mi/ - crash

Коментар

Хубу, ама като отида при застрахователя да правя полица кво попълвам? Работа срещу пари. Вземам пари - върша работа, давам пари - искам да ми се върши работа. Кат си махнете таксите и започнете да печелите единствено от лихви, тогава ще "чупите стойки".
                            браво 1,6/90 - 09 г.

Коментар

То всяка позиция си има длъжностна характеристика. Не можеш да изискваш нещо, което не влиза в задълженията на служителя, че и да се жалваш, че не ти играе по гайдата.Иначе бих уволнил служители, които са некомпетентни и се държат грубо с клиентите, но да си мислиш, че някой ти е слуга, г-н Слон...

Коментар

Чакай сега, аз не съм от тези, дето сме плашели че сме щели да напуснем банката. От никого нищо не съм искал да прави извън длъжностната си характеристика. Просто, като установя, че има разминаване между моите виждания за задълженията на банковия служител и тези на банката, си вземам шапката и се местя в друга. 4 съм сменил, докато мирясам.Ам за таксичките що подминаваш? Да не си станал таен фен на комунистическата идея?
                                браво 1,6/90 - 09 г.

Коментар

Working...
                                X