slonikon написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Превеждане на пари по Ибан?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
-
Бреййй.... Много велики банкови служители имало тука....Само едно ще Ви кажа - не ми ли попълнят платежното - сменям си обслужващата банка!И познавам няколко души, които също мислят така и са го правили. За "Клиента ВИНАГИ има право" чували ли сте?Отивам на гишето казвам еди колко си пари там и на този и това е - разпечатвам ми платежно - преглеждам подписвам.В кой век живеете с попълване на платежни на ръка!? Коя е тая шибана банка за да не стъпвам там?VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:Бреййй.... Много велики банкови служители имало тука....Само едно ще Ви кажа - не ми ли попълнят платежното - сменям си обслужващата банка!И познавам няколко души, които също мислят така и са го правили. За "Клиента ВИНАГИ има право" чували ли сте?Отивам на гишето казвам еди колко си пари там и на този и това е - разпечатвам ми платежно - преглеждам подписвам.В кой век живеете с попълване на платежни на ръка!? Коя е тая шибана банка за да не стъпвам там?
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:Бреййй.... Много велики банкови служители имало тука....Само едно ще Ви кажа - не ми ли попълнят платежното - сменям си обслужващата банка!И познавам няколко души, които също мислят така и са го правили. За "Клиента ВИНАГИ има право" чували ли сте?Отивам на гишето казвам еди колко си пари там и на този и това е - разпечатвам ми платежно - преглеждам подписвам.В кой век живеете с попълване на платежни на ръка!? Коя е тая шибана банка за да не стъпвам там?Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:Бреййй.... Много велики банкови служители имало тука....Само едно ще Ви кажа - не ми ли попълнят платежното - сменям си обслужващата банка!И познавам няколко души, които също мислят така и са го правили. За "Клиента ВИНАГИ има право" чували ли сте?Отивам на гишето казвам еди колко си пари там и на този и това е - разпечатвам ми платежно - преглеждам подписвам.В кой век живеете с попълване на платежни на ръка!? Коя е тая шибана банка за да не стъпвам там?The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
Ти си толкова навътре в тоя сектор, че чак фамилията ти е свързана с работата Пичове, нужно ли е да обръщате всяка тема от раздела в спор/караница след втората страница?Малко ми е кофти всеки път да чета кой-какъв е и как нищо не разбира Отпускарски месец е, отпуснете се малко да го ева..."Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
S_BANKOV написа:kiro_of_the_day написа:Бреййй.... Много велики банкови служители имало тука....Само едно ще Ви кажа - не ми ли попълнят платежното - сменям си обслужващата банка!И познавам няколко души, които също мислят така и са го правили. За "Клиента ВИНАГИ има право" чували ли сте?Отивам на гишето казвам еди колко си пари там и на този и това е - разпечатвам ми платежно - преглеждам подписвам.В кой век живеете с попълване на платежни на ръка!? Коя е тая шибана банка за да не стъпвам там?VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
Коментар
-
style34 написа:kiro_of_the_day написа:Бреййй.... Много велики банкови служители имало тука....Само едно ще Ви кажа - не ми ли попълнят платежното - сменям си обслужващата банка!И познавам няколко души, които също мислят така и са го правили. За "Клиента ВИНАГИ има право" чували ли сте?Отивам на гишето казвам еди колко си пари там и на този и това е - разпечатвам ми платежно - преглеждам подписвам.В кой век живеете с попълване на платежни на ръка!? Коя е тая шибана банка за да не стъпвам там?VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
Коментар
-
Чакай сега, никога не съм отказвал да покажа или помогна с попълването, но не и да пиша с моя почерк на чуждо платежно НАРЕЖДАНЕ, Съгластно справка от БНБ в България има към 30-на банки, всеки има право да си избира на коя да става клиент, никого никъде не са върнали. И да прав си че няма проблем ако служителя ти попълни направи в системата платежното и ти се подпишеш и има грешка, с подписа си се съгласил с направения превод, друга бира е ако на платежното си написал едно а служитея е написал друго. Именно това е прчината да съм забранил писането на клиентски платежни нареждания.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
Коментар
-
Не, аз не работя в клон, щото не можем траем такива всезнайковци като теб. Виж, много е тъпо, когато заплашваш, че ще напуснеш банката. Или другата заплаха - ще пусна жалба. Супер. Даже ги насърчаваме, ама тогава почват оправданията, че нямали време за жалби... Аз съм твърдо "за" жалбите. Нека са основателни, така само се подобрява обслужването. И банките са едно от малкото места, където се отделя внимание на всяка основателна жалба. Поне тези банки, с които съм запознат.The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
style34 написа:Не, аз не работя в клон, щото не можем траем такива всезнайковци като теб.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
Коментар
-
Аз пак да се повторя, щото явно не ме четете.Във всички банки, в които съм искал да внеса пари в брой по нечия сметка, не се попълва никакво платежно. Директно служителката зад гишето попълва данните в системата, като аз й казвам iban или й го подавам написан на листче. Пита ме за имената на вносителя и го разпечатяа. Аз го преглеждам и подписвам.Единствената банка, в която са ме карали за това да пиша добсвеноръчно платежно, което после каката използва единствено за да въведе същата информация в компютъра е Алфабанк. Затова и там не ходя.Вас не ви знам в какви банки работите, ама явно в различни от тия, в които ходя аз.P.s. В ДСК даже и iban не ми искат, внасям по ЕГН на титуляра.
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:style34 написа:Не, аз не работя в клон, щото не можем траем такива всезнайковци като теб.Lupo - The Monster
Е83 3D
Коментар
-
geo_g написа:kiro_of_the_day написа:style34 написа:Не, аз не работя в клон, щото не можем траем такива всезнайковци като теб.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар