gamma написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Дневни светлини в Гърция и Турция
Collapse
X
-
Един въпрос за шофирането в Гърция, за да не пускам нова тема: как стоят нещата при шофиране на кола с пълномощно? Колата е на мое име, ще я кара синът ми, който има пълномощно (на български) да я управлява, да плаща данъци, застраховки и т.н.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Re: Гърция
kluchar написа:Ми,да,кара,Като,си,спазва,правилата,няма,проблемАз ,все,чужди,коли,карам,и,не,е,ставало,на,въпрос,на, кой,е,колата,дори,и,в,ТурцияЕ,като,не,го,носих,и,м е,върнаха,веднъж,а,веднъж,пък,си,минах,без,проблемФиат Крома 1.9 16v+
Фиат Браво 1.6 16v
Фиат Мареа 1.6 16v
Коментар
-
snake написа:Един въпрос за шофирането в Гърция, за да не пускам нова тема: как стоят нещата при шофиране на кола с пълномощно? Колата е на мое име, ще я кара синът ми, който има пълномощно (на български) да я управлява, да плаща данъци, застраховки и т.н.
Коментар
-
pi4_s_bravo написа:kluchar написа:Ми,да,кара,Като,си,спазва,правилата,няма,проблемАз ,все,чужди,коли,карам,и,не,е,ставало,на,въпрос,на, кой,е,колата,дори,и,в,ТурцияЕ,като,не,го,носих,и,м е,върнаха,веднъж,а,веднъж,пък,си,минах,без,проблемI don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!
Коментар
-
avvasilev написа:pi4_s_bravo написа:kluchar написа:Ми,да,кара,Като,си,спазва,правилата,няма,проблемАз ,все,чужди,коли,карам,и,не,е,ставало,на,въпрос,на, кой,е,колата,дори,и,в,ТурцияЕ,като,не,го,носих,и,м е,върнаха,веднъж,а,веднъж,пък,си,минах,без,проблемФиат Крома 1.9 16v+
Фиат Браво 1.6 16v
Фиат Мареа 1.6 16v
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар