packo84 написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ГТП без данък ?
Collapse
X
-
SEAT Leon Cupra 300
Triumph Street Triple 765 R
-
VooDoo написа:В Швеция като купуваш кола даже нотариус не ти трябва.Абсолютно нищо не струва прехвърлянето на колата.Тук щом колата ти е в движение ти пращат сметката за данъка на адреса на , койтo си регистриран. Ако спреш колата от движение връщат ти парите. Ако си карал 2 месеца, а си платил за 12 , връщат ти парите за 10.Аз през зимата не карам колата и за това я спирам от движение , и ми връщат парите от данъка и застраховката.Пускането и спирането става за 1 минута по интернет.
Коментар
-
ele написа:1. ГО изобщо не е скъпа, отиди да видиш в другите държави как ще те оръсят. мисля, че 15-20 лева/месец е напълно разумна сума за ГО. Гуми и джанти се покриват, ако ти е включено в каското - чети какво подписваш да не останеш изненадан какво пише вътре. ...04/2000 Fiat Brava 1.9 JTD 105+
Коментар
-
vgeorgiev написа:donnna написа:Айде още един Андрешко... Пари за кола има - пари за данък - не...Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
donnna написа:vgeorgiev написа:donnna написа:Айде още един Андрешко... Пари за кола има - пари за данък - не...A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Слав написа:Stefanaki написа:vgeorgiev написа:Ако продам колата април месец, кой ще ми върне парите ?!?Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
Коментар
-
BO написа:donnna написа:vgeorgiev написа:donnna написа:Айде още един Андрешко... Пари за кола има - пари за данък - не...Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
vgeorgiev написа:ele написа:1. ГО изобщо не е скъпа, отиди да видиш в другите държави как ще те оръсят. мисля, че 15-20 лева/месец е напълно разумна сума за ГО. Гуми и джанти се покриват, ако ти е включено в каското - чети какво подписваш да не останеш изненадан какво пише вътре. ...Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
ele написа:vgeorgiev написа:ele написа:1. ГО изобщо не е скъпа, отиди да видиш в другите държави как ще те оръсят. мисля, че 15-20 лева/месец е напълно разумна сума за ГО. Гуми и джанти се покриват, ако ти е включено в каското - чети какво подписваш да не останеш изненадан какво пише вътре. ...Fiat Marea 2.4 JTD+
Fiat Marea 1.6 2000г. + ГИ
Peugeot 406 2.0hdi - once upon a time
Renault 19/1.7mi/ - crash
Коментар
-
zlatarov написа:Е от всичките писания на колегата стана ясно, че имаме обвързано политическо лице за област Варна. Колега не е ли редно да спиделиш в коя област може да разчитаме на "едно рамо" Дано всеки има възможността да си купи нова кола, да може да си плати ГО на куп, данъка да не е проблем ! Колко ли тук са от тези ? много интересно... Да и на мен баба ми да е имала двор в село до София/сегашен квартал/ и аз ще съм от др страна и ще разправям как Вие имате коли и не може да си позволите да ги обслужвате, палщате данъци, ГО.....
Коментар
-
Airfan написа:zlatarov написа:Е от всичките писания на колегата стана ясно, че имаме обвързано политическо лице за област Варна. Колега не е ли редно да спиделиш в коя област може да разчитаме на "едно рамо" Дано всеки има възможността да си купи нова кола, да може да си плати ГО на куп, данъка да не е проблем ! Колко ли тук са от тези ? много интересно... Да и на мен баба ми да е имала двор в село до София/сегашен квартал/ и аз ще съм от др страна и ще разправям как Вие имате коли и не може да си позволите да ги обслужвате, палщате данъци, ГО.....FIAT Coupe 2.0 16V бензин/газ
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар