Трябва ми ваг ккл да се изчисти грешката от ел усилвателя и да се види каква точно е.Вчера си взех един Китайски и няма инсталиране,а волана ми е като на Зил паркирането е приключение.Утре вечер съм свободен евентуално събота и неделя, а може и на неделната среща някой да донесе кябел, аз лаптоп с МЕС имам.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Някой с vagcom kkl в София да ме закачи
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Re: Някой с vagcom kkl в София да ме закачи
cs_aleksandar написа:Трябва ми ваг ккл да се изчисти грешката от ел усилвателя и да се види каква точно е.Вчера си взех един Китайски и няма инсталиране,а волана ми е като на Зил паркирането е приключение.Утре вечер съм свободен евентуално събота и неделя, а може и на неделната среща някой да донесе кябел, аз лаптоп с МЕС имам.Fiat Punto JTD HLX 1999
-
Re: Някой с vagcom kkl в София да ме закачи
egzoti4en написа:cs_aleksandar написа:Трябва ми ваг ккл да се изчисти грешката от ел усилвателя и да се види каква точно е.Вчера си взех един Китайски и няма инсталиране,а волана ми е като на Зил паркирането е приключение.Утре вечер съм свободен евентуално събота и неделя, а може и на неделната среща някой да донесе кябел, аз лаптоп с МЕС имам.Карал-Fiat Bravo 1.4 /1.6 Stilo 1.6
И сега Мръсен дизел. АР 147 1.9 150.
Коментар
-
Темата е за ключ.Спецялни благодарности на колегите pr_00f и veselin10 извинявайте за изгубеното време.Също благодарности на всички които ми писаха. П.п проблема не е бил в кабела ми а в лаптопа (омазал е) а за усилвателя ще пиша в другата тема.Карал-Fiat Bravo 1.4 /1.6 Stilo 1.6
И сега Мръсен дизел. АР 147 1.9 150.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар