Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Молба за помощ: откраднат автомобил

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Молба за помощ: откраднат автомобил

Здравейте колеги,На 22.07.2014 вечерта в кв.Павлово е откраднат л.а. BMW 330xd с ДК № СА7415ХА, тъмносин, модел 2006 г. Ще Ви бъда благодарен ако някой го забележи и даде сигнал на мен във форума или в полицията.С най-хубави поздрави !

Добре е да пуснеш някоя и друга снимка на колата, защото от тъмно синьо до тъмно синьо има голяма разлика. С какви джанти е, стопове, фарове - съвсем друго е, когато се добие визуална представа.Аз например първо бих бил привлечен от цвета и модала на колата и след това от някоя особеност (драскотина, прагове, нещо нестандартно или различно от друг неин екземпляр) и чак тогава бих погледнал дали това е номера на откраднатия автомобил. Съмнявам се дори някой да се осмели да я кара така да не е сложил други ДКН освен ако не е пълен идиот.И остави телефон, за да може ако някой я види директно да се свърже с теб !
    == Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp

На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)

Коментар

Правя темата "ВАЖНА" за неопределено време. И, наистина послушай колегата над мен, и дай повече информация.
      00' Bravo 105 JTD

Коментар

Благодаря Ви за съвета, колеги: Ето повече инфо за откраднатата кола:-леки лети джанти 19" бял метал-гуми Run Flat, марка Yokohama-стикер за електронно чекиране по турски магистрали, поставен в средата на предното стъкло пред огледалото за обратно виждане-без екстри, освен ел.стъкла и контрол от волана на радиото-много тъмносин цвят, не е металикРадвам се, че има добри хора, които откликват. Благодарно.Поздрави: Captain

Коментар

Working...
        X