Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Телевизия на Виваком

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ntodorov написа:
    Аз плащам 38 лева и нямам никакви основания да търся по-ниската цена заради някой екскремент за 25 лв. примерно. :P Абе все си мисля, че каквото плащаш, точно това и получаваш де.
    Ами аз в момента ползвам възможно най-евтината компания - NET 1, преди ползвах Мтел и плащах двойно само за интернет без ТВ! Телевизията им не е кодирана и на телевизор с вграден тунер си гледаш цифрова, ако няма - аналогова или си вземаш декодер от някой магазин и си го връзваш! Дано не развалят услугата - до момента съм супер доволен!
    Punto 2003 / 1.3 MultiJet Engine / 75 HP

Коментар

rebel написа:
      ntodorov написа:
      Аз плащам 38 лева и нямам никакви основания да търся по-ниската цена заради някой екскремент за 25 лв. примерно. :P Абе все си мисля, че каквото плащаш, точно това и получаваш де.
      Ами аз в момента ползвам възможно най-евтината компания - NET 1, преди ползвах Мтел и плащах двойно само за интернет без ТВ! Телевизията им не е кодирана и на телевизор с вграден тунер си гледаш цифрова, ако няма - аналогова или си вземаш декодер от някой магазин и си го връзваш! Дано не развалят услугата - до момента съм супер доволен!
      Със сигурност, ако се разровя ще намеря и по-евтин доставчик, но при положение, че цената ме удовлетворява спрямо това, което получавам мисля, чеи двете страни ЗА СЕГА сме доволни. А и това беше единствения Оператор около новопостроената ми тогава кооперация, който изяви желание да си докара сигнала до розетката в хола ми без кабели по етажите и стаите ми. Едни искаха да влязат през терасата с кабел прекаран пред взора ми, втори искаха да влязат чрез дупка през външната ми стена, трети можел да ми прекара един кабел за ТВ през едно място и друг за Интернет през друго. Абе чудесии. Тези си ме хванаха, като пич от самото начало, "проникнаха" у дома ми, като бели хора ( през оставената за това розетка )и от тогава до сега ми осигуряват безпроблемна и с доволно качество услуга...Кво ми трябва да се ровя и да се белосвам за две кутии цигари на месец за да поемам рисковете на неизследван от мен доставчик ? :P
      A17DTС/S
      Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

Що искате да бягате от тази теУевизия?Не стават ли?

Коментар

Мне!Имам сателитна чиния с конвертор и приемник на въпросните Вива. Някой ако ги иска
          Alfa 159 SW 2.4 Ti
          Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
          "...внимавай че тези италиански кочини много вървят."

Коментар

Humppa написа:
            Онзи ден, като си плащах сметката на телефона във Виваком, една от готините каки в офиса им ме пита дали ползвам кабелна телевизия и на кой оператор. Като ѝ казах, "на Нет Сърф", и ми вика - значи няма смисъл да ви рекламирам нашата телевизия Викам й - няма

Коментар

Immortal написа:
              Humppa написа:
              Онзи ден, като си плащах сметката на телефона във Виваком, една от готините каки в офиса им ме пита дали ползвам кабелна телевизия и на кой оператор. Като ѝ казах, "на Нет Сърф", и ми вика - значи няма смисъл да ви рекламирам нашата телевизия Викам й - няма
              То в северозапада изобщо няма смисъл от друг оператор при наличието на Нет-сърф!
              Fiat Stilo 1.9 JTD 2003г.

Коментар

Има - Булсат

Коментар

Humppa написа:
                  Има - Булсат
                  Булсат-а при нас е някъв хибрид, няма общо спрямо големите градове.
                  Fiat Stilo 1.9 JTD 2003г.

Коментар

В Кюстендил като влязох в техен магазин и трябваше да почакам се наслушах на:- Ползвате ли кабелна тв?- Да.- Каква?- (Тук всеки отговор е грешен.)- Голяма грешка. Тия(в зависимост от отговора преди това) за нищо не стават...

Коментар

tomsan написа:
                      Humppa написа:
                      Има - Булсат
                      Това не го разбрах. Нали всичко идва от едни птички на геостационарна орбита

Коментар

Humppa написа:
                        tomsan написа:
                        Humppa написа:
                        Има - Булсат
                        Това не го разбрах. Нали всичко идва от едни птички на геостационарна орбита
                        Идва ти телевизията, а нета се влачи по изкупените от тях местни кабеларки.

Коментар

Виваком имат ТВ и по кабела на телефона...
                          Fiat Punto 1.1-Синята птица
                          Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                          Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

donnna написа:
                            Който е обвързан с невероятно бавният им интернет и е само за 1 телевизор...
                            "Без сърца, сме просто машини"
                            Toyota Prius 1.5 Hybrid
                            EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

M5kov написа:
                              donnna написа:
                              Който е обвързан с невероятно бавният им интернет и е само за 1 телевизор...
                              2 телевизора! Все пак е алтернатива, пък ти ако искаш! И е обвързана с домашен телефон...
                              Fiat Punto 1.1-Синята птица
                              Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                              Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

На Виваком,само мобилната им услуга става,всичко друго е шитня!!!!!!!!

Коментар

Working...
                                X