ntodorov написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Телевизия на Виваком
Collapse
X
-
-
Все пак ги извикай да си проверят настройката на антената А и на кой ще минеш? В Бг. са два DTH оператора. И двата са един дол дренки! Ще трябва да се ориентираш към някоя кабеларка. Само да вметна, че голяма част от програмите ги получават от сателит и част от тях са от вива и булсат.Добро решение е вива по оптика.
Коментар
-
Я ни кажи кой е твоя оператор, дето не прекъсва. Години наред съм работил в тази сфера и не знам такъв. При гръмотевична буря в района на телепорта ( мястото на излъчване на сигнала към спътника) , както и в района на приемане е напълно възможен срив на сигнала. Това би трябвало да го пише и в договора, а и да ви е било казано лично. Друг е въпроса, ако нямаш сигнал и при най-лекия дъждец. Ако е последното, то извикай техник и искай протокол с записани : SNR = ? ; AGC = ? и BER = ? Предупреди го, че данните ще бъдат използвани в жалбата към Комисията за защита на потребителя.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
ferryman написа:Все пак ги извикай да си проверят настройката на антената А и на кой ще минеш? В Бг. са два DTH оператора. И двата са един дол дренки! Ще трябва да се ориентираш към някоя кабеларка. Само да вметна, че голяма част от програмите ги получават от сателит и част от тях са от вива и булсат.Добро решение е вива по оптика.A17DTС/S
Коментар
-
ntodorov написа:ferryman написа:Все пак ги извикай да си проверят настройката на антената А и на кой ще минеш? В Бг. са два DTH оператора. И двата са един дол дренки! Ще трябва да се ориентираш към някоя кабеларка. Само да вметна, че голяма част от програмите ги получават от сателит и част от тях са от вива и булсат.Добро решение е вива по оптика.
Коментар
-
За сателит не искам и да си помисля повече.Вивакома не предлагат кабелна телевизия в Плевен, освен IPTV, която е обвързана със мега бавният интернет...Колкото и да ги плюете, мисля да мина на Близооооооооооо...Преди 2-3 години всички в Плевен се оплакваха от тях, но напоследък всичко им е ок (поне в нашият район), а и цените им са хубави."Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
Абе какви са тези космически суми? Аз плащам 18лв за 45mbit споделена оптика и телевизия със 120 канала - 10-15 цифрови...на 4 телевизора...досега е прекъсвала 2 пъти и заради повреда в ел. мрежата и го оправиха за по малко от 2 часа! Вариантите са 2 - писмени жалби при всяко прекъсване докато не им писне и не те свържат с някой който да ти каже да прекратите договора. Или да спреш да им плащаш, но все пак са голям оператор и имат ресурс да си търсят парите!Punto 2003 / 1.3 MultiJet Engine / 75 HP
Коментар
-
Аз си знам, че има и други градове - живея в София и всеки ден се сблъсквам с представители на Бургас, Варна, Видин, Русе и тн. Като напишеш в google "бургас интернет" веднага излиза доставчик, който за 25лв ви предлага 45 mbit интернет и 180 канала цифрова през коаксиален кабел....явно проблема си е в търсенето, а не в предлаганетоPunto 2003 / 1.3 MultiJet Engine / 75 HP
Коментар
-
rebel написа:Аз си знам, че има и други градове - живея в София и всеки ден се сблъсквам с представители на Бургас, Варна, Видин, Русе и тн. Като напишеш в google "бургас интернет" веднага излиза доставчик, който за 25лв ви предлага 45 mbit интернет и 180 канала цифрова през коаксиален кабел....явно проблема си е в търсенето, а не в предлаганетоEx. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
Ex.Opel Astra
Коментар
-
rebel написа:Аз си знам, че има и други градове - живея в София и всеки ден се сблъсквам с представители на Бургас, Варна, Видин, Русе и тн. Като напишеш в google "бургас интернет" веднага излиза доставчик, който за 25лв ви предлага 45 mbit интернет и 180 канала цифрова през коаксиален кабел....явно проблема си е в търсенето, а не в предлаганетоA17DTС/S
Коментар
-
ntodorov написа:ferryman написа:Все пак ги извикай да си проверят настройката на антената А и на кой ще минеш? В Бг. са два DTH оператора. И двата са един дол дренки! Ще трябва да се ориентираш към някоя кабеларка. Само да вметна, че голяма част от програмите ги получават от сателит и част от тях са от вива и булсат.Добро решение е вива по оптика.фиатче Браво 2.0
Коментар
-
tomazo написа:ntodorov написа:ferryman написа:Все пак ги извикай да си проверят настройката на антената А и на кой ще минеш? В Бг. са два DTH оператора. И двата са един дол дренки! Ще трябва да се ориентираш към някоя кабеларка. Само да вметна, че голяма част от програмите ги получават от сателит и част от тях са от вива и булсат.Добро решение е вива по оптика.A17DTС/S
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар