Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Телевизия на Виваком

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

VIT написа:
    На Виваком,само мобилната им услуга става,всичко друго е шитня!!!!!!!!
    Точно така.За мобилните услуги - само адмирации. Последни тръгнаха, сега са първи.Най-бърз нет, най-добро покритие, най-евтини.Имам и телефон на мтел - имам база за сравнение.

Коментар

Дидо, както добре тръгнаха, така за мен внезапно спряха...Ето и новата добре работеща схема:Спамят те една седмица с СМС-и да се запишеш в някаква игра.След това, незнайно как съм пратил СМС и съм записан в играта и после всеки ден ми пращат смс на стойност 30 ст. Yellow_Flash_Colorz_PDT_30 Преглеждам телефона - няма изпратен СМС към този номер за записване в проклетата игра.Пращам СМС със съдържание STOP, за да спре играта и звъня на оператор:"-Ама господине, виждаме СМС-а с който сте се записали, в 23:10 ЕДИКОГАСИ сте го пратили". И на всичкото отгоре, на следващия ден получавам нов СМС от шибаната игра, който разбира се ми се таксува 30 ст. Та, как да докажа сега, че нямам сестра?
      "Без сърца, сме просто машини"
      Toyota Prius 1.5 Hybrid
      EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

Working...
      X