абе гледай само да не са за друга кола, че става лошо
"Светлината си въобразява,че се движи по-бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива,че мракът е стигнал пръв и вече я чака."-Т.Пратчет
(Fiat 131 ABARTH 103 kW, Aprilia Tuono RSV 1000)
абе гледай само да не са за друга кола, че става лошо
Абе вие се майтапите, ама аз бях 4 години гумаджия и какви работи съм виждал, не е истина.Една неделя си стоя без работа и гледам отдалеч се носи един (военен, не знам дали е случайност нарамил две гуми. Взе, че спря при мен и вика:-Абе, как мислиш, дали ще станат тия гуми за колата? (гумите бяха Тигър)-Ами ще станат, няма проблем, що да не станат.-Щото ми казаха, че били произведени само за каруци ???!!!Не знам кой го беше "обработил" така, ама няма ли акъл тоя човек.Друг носи гума разцепена отстрани 4-5см., една вътрешна и един дезодорант ли беше, кутийка кока-кола ли, ама го сплескал яко.Та идеята му беше да сложа туй чудо като подложка отвътре. Едва ли щеше да издържи и 2 метра подобно изобретение.
Ex Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
си купих от Диана зимните Пирели и още нямам впечатления, защото няма зимни условия, но ще са добри, един колега ми изпрати таблица за Фиат пунто с параметрите препоръчани от завода, ако искаш мога да ти я изпратя :D
Сакан с тия зимните вече не слагам от тях много парзалят на мокро,защото са много меки.За сняг са супер ама то колко сняг има в бургас зимата че да си заслужава да сам камикадзе с тия зимни гуми
Аз като "по-отворен" реших да пробвам Yokohama (не че в Бургас има голям избор на гуми с размер 195/50/R15).Дано на пролет съм жив и здрав да пиша впечатления във форума.
Настоящата - Ford Focus ST
Бившата - Bravo GT - мъничко, черничко, тук - там стъпва ... Франкенщайн - R.I.P.
Fiat Ducato Heku Wohnmobill 530 '87 - НАБОРЪТ
Коментар