Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Гуми за Fiat

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Гуми за Fiat

Кои са най подходящите гуми за Fiat според вас, драги потребители на сайта ? Дадоха ми няколко алтернативи но не знам на кое да се спра!

скъпите... хои при маргел той знае

Коментар

абе гледай само да не са за друга кола, че става лошо
      "Светлината си въобразява,че се движи по-бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива,че мракът е стигнал пръв и вече я чака."-Т.Пратчет
      (Fiat 131 ABARTH 103 kW, Aprilia Tuono RSV 1000)

Коментар

charlie написа:
        абе гледай само да не са за друга кола, че става лошо
        Абе вие се майтапите, ама аз бях 4 години гумаджия и какви работи съм виждал, не е истина.Една неделя си стоя без работа и гледам отдалеч се носи един (военен, не знам дали е случайност нарамил две гуми. Взе, че спря при мен и вика:-Абе, как мислиш, дали ще станат тия гуми за колата? (гумите бяха Тигър)-Ами ще станат, няма проблем, що да не станат.-Щото ми казаха, че били произведени само за каруци ???!!!Не знам кой го беше "обработил" така, ама няма ли акъл тоя човек.Друг носи гума разцепена отстрани 4-5см., една вътрешна и един дезодорант ли беше, кутийка кока-кола ли, ама го сплескал яко.Та идеята му беше да сложа туй чудо като подложка отвътре. Едва ли щеше да издържи и 2 метра подобно изобретение.
        Ex Fiat 126P
        Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
        Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
        Alfa Romeo 147 1.6 TS
        Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.

Коментар

абе кво ми разказвате сме6ки бе мом4ета аз ви питам сериозно :P кои е тоя маргел дето знае?

Коментар

Потърси из сайта има много теми за това! Няма смисъл да пълним само базата с едни и същи работи!
            Jeep Grand Cherokee 3.1TDI
            Fiat Bravo GT 1,9 JTD 105к.с. 2000г.

Коментар

VIPER_MAN_BG написа:
              абе кво ми разказвате сме6ки бе мом4ета аз ви питам сериозно :P кои е тоя маргел дето знае?
              "гуми" търсене и си ОК :D маргел http://www.margel.info/bg/index_wh_bg.htmlП.С. Всъщност ти в България ли живееш? Местожителство-друг сега го видях :D
              BRAVA 1,6 16V EL 96г. - АГУ "Landi"
              Среден разход на газ

Коментар

Ей пичове с тия гуми се побъркахте - карайте по джанти

Коментар

Margel sa dobri,da :D Kolkoto do djantite-ne-predpo4itam si gumite

Коментар

Аз

си купих от Диана зимните Пирели и още нямам впечатления, защото няма зимни условия, но ще са добри, един колега ми изпрати таблица за Фиат пунто с параметрите препоръчани от завода, ако искаш мога да ти я изпратя :D
                    Следвай мечтите си))

Коментар

Сакан с тия зимните вече не слагам от тях много парзалят на мокро,защото са много меки.За сняг са супер ама то колко сняг има в бургас зимата че да си заслужава да сам камикадзе с тия зимни гуми

Коментар

Mi super Violina-izparashtai mi go!!! Chakam! :P

Коментар

Аз като "по-отворен" реших да пробвам Yokohama (не че в Бургас има голям избор на гуми с размер 195/50/R15).Дано на пролет съм жив и здрав да пиша впечатления във форума.
                          Настоящата - Ford Focus ST
                          Бившата - Bravo GT - мъничко, черничко, тук - там стъпва ...
                          Франкенщайн - R.I.P.
                          Fiat Ducato Heku Wohnmobill 530 '87 - НАБОРЪТ

Коментар

Re: Гуми за Fiat

VIPER_MAN_BG написа:
                            Кои са най подходящите гуми за Fiat според вас, драги потребители на сайта ? Дадоха ми няколко алтернативи но не знам на кое да се спра!
                            За дневно или за нощно каране???

Коментар

Изпратих

ти го на лични виж там :D
                              Следвай мечтите си))

Коментар

Working...
                              X