Какво мислите относно живота там?Предлагат ми работа в сферата на телекомуникациите.Първоначална заплата 1600 Е с осигурена квартира и храна.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Работа в Швеция- заслужава ли си?
Collapse
X
-
Работа в Швеция- заслужава ли си?
http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първатаЕтикети: –
-
M5kov написа:Ако нямаш жена/деца-бягай с 200 ШведкиКара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Kay_ написа:Шъ излъчваш GSM на 900MHz ли? Базикам се. Бегай щом можеш и успехhttp://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Коментар
-
Re: Работа в Швеция- заслужава ли си?
infineon написа:Какво мислите относно живота там?Предлагат ми работа в сферата на телекомуникациите.Първоначална заплата 1600 Е с осигурена квартира и храна.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
infineon написа:Kay_ написа:Шъ излъчваш GSM на 900MHz ли? Базикам се. Бегай щом можеш и успехФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
-
Вярно не са много парите, но все пак това е стартова заплата.Средната там е 2 155E ;(При осигурена квартира и храна ми се струва добре."Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
С 1.6к ще трябва да се дели квартира, ще трябва яко ограничаване. Но ако има още една заплата в семейството + собствено жилище - тогава вече са ок парите.редакция: Сега виждам, че квартирата и храната са осигурени - в такъв случай офертата си е направо добра. Аз не бих се колебал ни най-малко! Успех!
Коментар
-
При осигурена храна и квартира 1600 Е си е добре.Иначе Швеция е Държава с висок стандарт на живот. Имат една такава особена миграционна политика с цел съхранение на нацията си. Приемат и семейства дори.След техни проучвания и прилични атестати от работодателя си може да се сдобиеш и с нова "Родина".ПС: Тук имаше колега, който работеше там. Не знам, какво се случва в момента с него.Дано прочете темата и даде най-добрия съвет за теб...A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
Ако смяташ, че ще можеш да издържиш на живота там, отивай. Нямам предид финансово - 1600Евро принципно е доста ниско заплащане, не е ясно дали е преди или след данъците, но да предположим че е чисто и като се има предвид каква е цената на храната в този регион... след като ти осигуряват квартира и храна мисля, че заплатата става. Имам предвид това, че ние не сме създадени да живеем там - зимата направо може да срине човек психически с 4 часа светлина - ставаш в 6 и до 10 часа се движиш на батерии, защото тялото ти казва, че още е нощ. към 10 часа става светло и започваш да мърдаш все едно е 6 часа сутринта, а като стане пак тъмно към 2 часа вече си мислиш, че е 5-6 часа и започваш да се прозяваш и да ти се затварят очите. Та... ако си там, не е проблем да си намериш допълнителна или друга работа, ако междувременно не заспиш зимен сън Да се похвалиш със снимки - там е много красиво и по-голяма част от природата не е омазана от човека, както тукВсеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
Humppa
Аз прекарах 5 месеца във Финландия. Швеция е може би малко по-скъпа. Месечната ми стипендия беше 500 евро, от които плащах наем в размер на 272 евро. С останалите изтиквах месеца без проблеми.Лично на мен малкото бели часове не ми повлияха по никакъв начин. Нито на съня, нито на психиката. Както и белите нощи. Даже е яко Често се хващам, че изпитвам носталгия за там!УСПЕХ!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар