Лелееее колко сте ос*али темата на човека! Засрамете се бре!Сега, по темата! Ще чакам колегата VooDoo да сподели повече впечатления за живота в Швеция от първа ръка, защото живо се интересувам! Започнал съм да уча малко шведски от разговорници и свалени pdf-и от нета и от Имортъл-а. Отпускам си цялата 2015-та за езикова подготовка... И след това смело скок напред... Някак вече не ми се живее в родната кочина......@Инфинеон, още ли си тука бре!!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Работа в Швеция- заслужава ли си?
Collapse
X
-
Humppa
-
Ако в Малмьо(където си е цивилизация) си се депресирал, какво остава ако си някъде по селата... Имам роднини в Швеция, лятото бях за 2 седмици. Става да отидеш, да видиш място с малко по-различна култура и бегом с 200 на самолета.. Всичко е бавно, никой за никъде не бърза и останах с впечатлението, че яденето е най-важното им нещо в живота... Цените са убийствени, една бира е 16 euro(след 10 вечерта на места цените са x2), вечеря за 4-ма без някакви изхвърляния 200euro... Аз лично за заплата под 5к euro не бих отишъл да мизерствам като мишка...
Коментар
-
injekciona написа:Аз лично за заплата под 5к euro не бих отишъл да мизерствам като мишка...
Коментар
-
Immortal написа:injekciona написа:Аз лично за заплата под 5к euro не бих отишъл да мизерствам като мишка...A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Абе не са навсякъде по 16 евро биричката.В Numbeo дават средна цена в ресторант 5-6 евро. В магазина - под 2 евро бутилката.То и аз платих за 2 кафета (по-точно - кафеНЦА) и 1 горещ шоколад 16 евро в Солун, ама в заведението до квартирата на сестра ми едно кафе е 1 евро.И в София има места, където кафе и количка струват над 10 кинта.Ето едно интересно четиво:http://hejsweden.com/en/the-swedes-a...ing-in-sweden/
Коментар
-
Immortal написа:injekciona написа:Аз лично за заплата под 5к euro не бих отишъл да мизерствам като мишка...FIAT Coupe 2.0 16V бензин/газ
Коментар
-
tambuhtaneca написа:VIT написа:Аз не мога да разбера,Вие отивате да работите или да пиете,защото има разлика!
Коментар
-
Immortal написа:injekciona написа:Аз лично за заплата под 5к euro не бих отишъл да мизерствам като мишка...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар