Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Теми от форума, които "къртят мифки"

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Е по добре е от колкото да тръгне и да ви краде капачките на джантите както в Олх един продавач имаше сигурно 1 стая със капачки и за 4 капачки 2 -ра употреба ми искаше 5лв на бройка за 15 - ки джанти ?????Тоя нормален ли е ? А от къде ли ги има тези капачки ://
    Fiat Marea 2001 1.9 110+ powered by Emzo.
    Ex.Bravo 1997 1.8 GT

Коментар

Тя и самата тема кърти миВки :D Нека ме поправят програмистите във форума ако греша, ама не се ли е получило нещо като рекурсия :D
      Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
      ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Всъщност, какво по дяволите означава да къртиш мивки? Керамичните мивки (защото всички имат предвид тях) се монтират, и съответно демонтират. Те не се къртят... ... в края на краищата, и самият израз; и самата тема са нонсенс....

Коментар

Едно време, ехеее га бяуме млади..., мивките се правели от бетон (ама истински) с кофраж и арматура. После, га наизлязоха тия модерните пущини, дето каеш че се "монтират", хъката-мъката и с много войни между поколенията, започна подмяната. Е те тогава да видиш какво къртене падаше. Нямаха събаряне тия мивки. Само като пример - в нашата баня през 80-те някъде едни яки момчета от близкия строеж, с едно малко Канго 3 дни я бориха мивката в обедните почивки.Та оттогаз е лафа предполагам.
          браво 1,6/90 - 09 г.

Коментар

Събарях такава лята мивка преди няколко месеца.Е няма такова къртене.Фаянса на цялата баня го съборих и изнесох за ден,а мивката ми отне още цял ден.
            FIAT FORUM BULGARIA
            Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Коментар

Ibiza написа:
                Е по добре е от колкото да тръгне и да ви краде капачките на джантите както в Олх един продавач имаше сигурно 1 стая със капачки и за 4 капачки 2 -ра употреба ми искаше 5лв на бройка за 15 - ки джанти ?????Тоя нормален ли е ? А от къде ли ги има тези капачки ://
                Колега, можеш ли да ми пратиш линк към тоя красавец с капачките?
                Alfa Romeo 147 1.9JTDm 8v
                ex-Fiat Stilo 1.9JTD
                ex-Fiat Bravo 1.9JTD

Коментар

dikanio написа:
                  Тя и самата тема кърти миВки :D Нека ме поправят програмистите във форума ако греша, ама не се ли е получило нещо като рекурсия :D
                  Съгласен, чиста рекурсия.
                  krasio_79bs написа:
                  Събарях такава лята мивка преди няколко месеца...
                  И аз така . Заедно с мивката, която бутнахме за около час-два, си отидоха и половината плочки в кухнята, което наложи цялостната им подмяна. Къде го чукаш, къде се пука .
                  Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Очевидно темата е насочена към човека с часовниците, а не към къртещите мифки теми.След като явно те дразни, не ги гледай.
                    1.2. Потребителските постове трябва да показват респект към другите потребители.

Коментар

Гле’й ся!Щи кърта мифки на сякъде!Братчеда ши изнася!С коня!Само жилязуту!10 лева на кило!На кон!На кило!След малки минавам.........

Коментар

Май аз е време да изкъртя мивката и да сложа плочки, щото ще се ходи на море.
                        Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                        (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                        Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

r51 написа:
                          Очевидно темата е насочена към човека с часовниците, а не към къртещите мифки теми.След като явно те дразни, не ги гледай.
                          1.2. Потребителските постове трябва да показват респект към другите потребители.
                          Не ми се дръж като модератор в сянка. И такава точка има в правилата.
                          VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                          VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                          VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                          VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                          Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Working...
                          X