Е по добре е от колкото да тръгне и да ви краде капачките на джантите както в Олх един продавач имаше сигурно 1 стая със капачки и за 4 капачки 2 -ра употреба ми искаше 5лв на бройка за 15 - ки джанти ?????Тоя нормален ли е ? А от къде ли ги има тези капачки ://
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Теми от форума, които "къртят мифки"
Collapse
X
-
Humppa
Всъщност, какво по дяволите означава да къртиш мивки? Керамичните мивки (защото всички имат предвид тях) се монтират, и съответно демонтират. Те не се къртят... ... в края на краищата, и самият израз; и самата тема са нонсенс....
Коментар
-
Едно време, ехеее га бяуме млади..., мивките се правели от бетон (ама истински) с кофраж и арматура. После, га наизлязоха тия модерните пущини, дето каеш че се "монтират", хъката-мъката и с много войни между поколенията, започна подмяната. Е те тогава да видиш какво къртене падаше. Нямаха събаряне тия мивки. Само като пример - в нашата баня през 80-те някъде едни яки момчета от близкия строеж, с едно малко Канго 3 дни я бориха мивката в обедните почивки.Та оттогаз е лафа предполагам.браво 1,6/90 - 09 г.
Коментар
-
Humppa
-
Ibiza написа:Е по добре е от колкото да тръгне и да ви краде капачките на джантите както в Олх един продавач имаше сигурно 1 стая със капачки и за 4 капачки 2 -ра употреба ми искаше 5лв на бройка за 15 - ки джанти ?????Тоя нормален ли е ? А от къде ли ги има тези капачки ://Alfa Romeo 147 1.9JTDm 8v
ex-Fiat Stilo 1.9JTD
ex-Fiat Bravo 1.9JTD
Коментар
-
dikanio написа:Тя и самата тема кърти миВки :D Нека ме поправят програмистите във форума ако греша, ама не се ли е получило нещо като рекурсия :Dkrasio_79bs написа:Събарях такава лята мивка преди няколко месеца...Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Humppa
Гле’й ся!Щи кърта мифки на сякъде!Братчеда ши изнася!С коня!Само жилязуту!10 лева на кило!На кон!На кило!След малки минавам.........
Коментар
-
r51 написа:Очевидно темата е насочена към човека с часовниците, а не към къртещите мифки теми.След като явно те дразни, не ги гледай.1.2. Потребителските постове трябва да показват респект към другите потребители.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар