Изключително ми е приятно дасе завърна в сектата наречена Fiat... Вече съм горд собственик на Fiat Stilo 1.9 JTD 115hp Multi Wagon...Първото впечатление от колата е добро... Върви приятно и е с много запазен интериор... Има си всичко , което ми трябва на мен, климатроник, 4 ел. стъкла и 16-и джанти, от което бях изненадан, понеже мислех че са 15-и...Има някои забележки, но в предвид годината и цената се очаква... Например режима City не работи и стъклото на багажника не се отваря, щрака нещо ама не се отваря... Ааа, да и проблемът с лепнещите копчета по таблото... Та ето и снимки...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Обратно в сектата...
Collapse
X
-
Мерси мерси... Не смятам и да го мисля ситито... Повече ме притеснява че не отключва с дистанционното на ключа... Свети лампичката на вратата иначе като я заключа през ключалката... Смених батерията ама няма ефект иначе си свети диодчвто на дистанционното... Не знам дали се обучава, ама и нямам карта с код... Най много да си сложа една хубава аларма...Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Коментар
-
Честито Симо ! Със здраве да я караш и много безаварийни километри!MULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
"Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12
Коментар
-
Predatorsi, да ти е честита и много безаварийни км ти желая!Относно ключа - моя втория, който беше неизползван се държеше по начина описан от теб. Светка диода на ключа, но колата не реагира. Купих нова батерия, смених я - ефекта същия. Бях започнал да се отчайвам, когато пак повторих операцията по махането и слагането на новата батерия, и о чудо, ключа заработи.Явно нещо не съм я сложил добре или контактните повърхности са били леко окислени, знам ли. Опитай пак - махни и сложи батерията няколко пъти, гледай хубаво да контактува."Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар