Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Акт от общинска полиция

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

krasio_79bs написа:
    Знам. Точно както и ти знаеш,че специално във твоят квартал местата са "златни" и никой няма да построи паркинг,вместо кооперация. То в комплексите стана трудно паркирането,а ти в централната част искаш места.
    Ето защо Манхатън беше избран за най-добрия комплекс за живеене в града ( колкото и условности да има тази класация де)http://e-burgas.com/archives/71082, а ние продадохме наследственото си жилище на ул. Сливница и ул. Хр. Ботев ( сега Булклима). :PПС: И все пак. Не съм забравил, какъв е ад да си ползваш колата и след това да няма в рамките на дори и час чрез обхождането на няколко съседни улици да я спреш. Не съм забравил и как в централната и водеща се УЖ цивилизована част на града рискуваш да осъмнеш с надрана кола или спукана гума, ако спреш случайно на заплюто от друг място. Ад... Бързо забравих носталгията по родния дом и от няколко години се радвам на простор, свобода и липса на подобни битовизми и откровени простотии. Поне за сега де.
    A17DTС/S
    Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

krasio_79bs написа:
      ... Тия 240 лв. са за поддръжка на пътната инфраструктура...
      Е нали точно в тази пътна ифраструктура са включени паркоместата за които се налага да плащаме на общините !? Колко пъти трябва да платим за едно и също нещо ? Тия миндили, като видят, че някъде е удобно на хората да си паркират колите без да пречат на движението, веднага цопват знак за забрана и табелка с паяк и започват да събират кинти Е това не е държава !
      Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.

Коментар

Working...
      X