Колеги,имам нужда от релефен печат върх метални плочки - при пластмасата се нарича ембосиране, но не знам дали и при метала се нарича така.Ако някой знае, къде могат да ми изработят такива плочки, ще съм много благодарен да сподели?Става въпрос за фирмени плочки, които да поставям като ’емблема’ на продуктите, съдържаща дата, модел, пореден номер.....
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Релефен печат (ембосиране) върху метал?
Collapse
X
-
Разгледай се в олх.бг фирми,които предлагат таг плочки и ги питай,ако ти трябва примерно по-голям размер.В СтЗ знам рекламна агенция,която се занимава с лазерно рязане,на лично бих ти казал името да попиташ и там как стоят нещата,но мисля,че и в Сф би трябвало по-големите рекламни къщи да имат лазерно рязане.Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
-
Както ти е писал Принцо,единият вариант е с лазерно изрязване другият е да ти направят щампа . Според мен ,по лесния вариант е лазерното рязане.MULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
"Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12
Коментар
-
Мда,именно за това ти казах да разгледаш в олх,щото там има много фирми за военни тагове,а таговете повече са с щампа.Ако искаш мога да ти дам и координати на СтЗ фирмата да питаш предлагат ли такава услуга,защото ме съмнява че и те имат щамповане.Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Букви
Този надпис е с натиск /в по старо време /с едни малки квадрати ПОАНСОНИ на тях има букви цифри и като се подредят по желания начин става върху по мека ламарина/ както печатат на хартия последната картинка № 501501http://www.polymeta.bg/?page=newmach&id=40Иначе за по малки размери може даползваш и тези с който се надписват ключовено мисля че има и по големи
Коментар
-
Kuku написа:Трябва да бъде щамповане, че вече има такива плочки монтирани и трябва да ги имитирам.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар