Повече няма хваля никоя бенДзинЪджийница с ниските им цени Вчера отивам да взема от евтините крушки и ... 15.00 лв. бройката Сменили фирмата. Взех от Практикер на тънка лайсна, ама и там имаще от "златните". А на тия дето си мислят, че по-скъпите крушки изкарват по-дълго, или светят по-добре - илюзия, момчета Всичките са един дол дренки. На буса съм слагал и от 14 лв. и от 4 лв. , все толкова светят и все толкова изкарват. Раликата е в опаковката.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Колко надценка си слагат бензиностанциите
Collapse
X
-
slonikon написа:Не е до цената, а до крушката. Сложи един найтбрейкър, пък да видим пак толкова ли свети. Една идея по-скъп е, ама разликата е все едно да имаш и да нямаш крушка.
Коментар
-
Де да знам. Моите светиха към 3,5 години преди да сменя фаровете. Сега вече едната трябва да е почти на 6. Дали още свети се надявам да разбера в най-скоро време. По въпроса за светимостта, отначало бях сложил някаква Нарва, щото по-принципа за средната цена много рядко съм се прецаквал. Скапахме се със жената на смени да караме по новоположения асфалт по пътя Сф-Търново. Прибрах се и на другия ден взех найтбрейкърите, щот са по евтини от Филипс-там-кво-беше. Еми нямаше нищо общо. Поне на бравата е голяма разликата.Ред. Рефлекторите ми не бяха нагорели.браво 1,6/90 - 09 г.
Коментар
-
Аз пък предлагам да дам 10лв на ръка, и да ми произведете крушка за тия пари. И след като успеете, ще съм съгласен със всичките ви аргументи. Това за анти-пазарните люде. Другия тънък момент е че в левчето Нарва не е Нарва, само на опаковката така пише. А светенето е ясно, светят колкото да отбият номера. А пазарната икономика си е пазарна икономика и на който това не му харесва, нека да спре да опитва да си продаде възможно най скъпо труда и тогава да протестира. Или да хваща пътя към Севрна Корея или Куба, там чувам че било комунизъм. Завършен.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Аз пък до колкото знам бензиностанциите на големите вериги се дават на консигнация или там както се казваше...построяват я, Пенчо им дава милионче и почва да си я ползва като сам си плаща за горива, масла и стоки в магазина, съответно сам си определя и цените. Затова има и разлика в бензиностанциите на една и съща компания. Демек зависи колко е лаком собстеника или там наемател ли се води не знам. Но няма да се мине ако съседа отсреща на булеварда дава крушки за 12 лв. и му се купват той да се мине да ги пуска по 4 лв.същото важи и за горивата. като трябва да ги свалят цените и се дебнат едни други кога са ги сменили да не се минат случайно.Както каза колегата над мен, в България сме!Фиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
182A4.000 IAW49F
LPG - Lovato EasyFast
----------------------------
"Има две неща които са безкрайни, вселената и човешката глупост, ... но не съм много сигурен за вселената", А. Айнщайн
Коментар
-
Аз всъщност изобщо не разбирам смисъла на темата!!!Като не ти харесва цената - НЕ КУПУВАШ!Какъв е проблема?!?Надценките на всички стоки в България се движат между 50 и 1000%.Никой не ви кара да купувате нещо, ако ви се струва скъпо.Купете си крушки според джоба си, носете си ги в колата, и си ги сменяйте като изгори.
Коментар
-
Immortal написа:Аз всъщност изобщо не разбирам смисъла на темата!!!Като не ти харесва цената - НЕ КУПУВАШ!Какъв е проблема?!?Надценките на всички стоки в България се движат между 50 и 1000%.Никой не ви кара да купувате нещо, ако ви се струва скъпо.Купете си крушки според джоба си, носете си ги в колата, и си ги сменяйте като изгори.
Коментар
-
knososs написа:Проблема е, че бензиностанциите у нас дерат кожи.Иначе си на 100% прав.
Коментар
-
Ewing написа:Аз пък до колкото знам бензиностанциите на големите вериги се дават на консигнация или там както се казваше...построяват я, Пенчо им дава милионче и почва да си я ползва като сам си плаща за горива, масла и стоки в магазина, съответно сам си определя и цените. Затова има и разлика в бензиностанциите на една и съща компания. Демек зависи колко е лаком собстеника или там наемател ли се води не знам. Но няма да се мине ако съседа отсреща на булеварда дава крушки за 12 лв. и му се купват той да се мине да ги пуска по 4 лв.същото важи и за горивата. като трябва да ги свалят цените и се дебнат едни други кога са ги сменили да не се минат случайно.Както каза колегата над мен, в България сме!I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар