Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво да правя с винетката

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Какво да правя с винетката

Днес след градушката видях ,че ми е счупен предния прозорец? Какво да правя с винетка аз съм от Русе а не ми се ходи до там зада ми дадат нова.Как се процедра сега?
    FIAT BRAVA 1.6 16V 98

Тези които сменят джамове имат някакви трикове и прехвърлят всякакви стикери на новото стъкло без проблем.
    Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
    Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
    Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG

Коментар

Re: Какво да правя с винетката

tampico написа:
      Днес след градушката видях ,че ми е счупен предния прозорец? Какво да правя с винетка аз съм от Русе а не ми се ходи до там зада ми дадат нова.Как се процедра сега?
      ако е запазена винетката ,няма проблем да ти я прехвърлят на другия прозорец ,който ще си купиш ..В Кобра е 2лв процедурата ,може да си изрежеш направо джама 10 на 10 с винетката :D
      фиатче Браво 2.0

Коментар

а къде има сервиз за стъкла около теб
        FIAT BRAVA 1.6 16V 98

Коментар

сервиз Кобра има в блока срещу кино Арена ,другият сервиз който знам е в орландовци до дзи .Идват и на място ,но сега едва ли ще имат свободни хора .http://www.autoglass.bg/bg/branches тука има адресите лесно ще ги видиш в някой мапс :D Сега е далавера да има сервиз за автостъкла хаха и мойто предно е счупено ,но ще карам така засега .
          фиатче Браво 2.0

Коментар

До колкото помня по закон е забранено да се кара със спукано или счупено предно стъкло!Това дали ще проявят разбиране органите е друга работа. Но мисля и аз да изчакам няколко дни и тогава да търся да минат опашките. Пък ако имам късмет ще е останало едно стъкло и за мен
            Фиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
            182A4.000 IAW49F
            LPG - Lovato EasyFast
            ----------------------------
            "Има две неща които са безкрайни, вселената и човешката глупост, ... но не съм много сигурен за вселената", А. Айнщайн

Коментар

http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2014/...a_pregled/За винетката - вариантите са два:Или даваш 2-3 лв да ти я преместят,Или събираш всички необходими документи (ВКЛ. протокол от КАТ), и ти издават нова безплатно.

Коментар

А не може ли България и чиновниците най-сетне да влязат в 21-ви век и да разкарат всякакви лепенки от предният джам?

Коментар

Не може! Щото тарикатите са много
                  Alfa 159 SW 2.4 Ti
                  Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
                  "...внимавай че тези италиански кочини много вървят."

Коментар

Humppa написа:
                    А не може ли България и чиновниците най-сетне да влязат в 21-ви век и да разкарат всякакви лепенки от предният джам?
                    Чудно? Само в България ли има лепенки на предния джам?
                    I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

avvasilev написа:
                      Humppa написа:
                      Чудно? Само в България ли има лепенки на предния джам?
                      Има страни в които имаш прозрачно джобче на прозореца и в него слагаш застраховки винетки и т.н. Но това е за цивилизования народ - не е за нас. Ще започнат шмекерии 5-6 коли с по една винетка и те така.
                      ФИАТ- Пътят е само формалност
                      ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
                      -----------------------------------------------------
                      FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)

Коментар

За всяко нещо си има начин,само дето тук не им е изгодно.На чиновниците де!Та,пролетта бях в Унгария.Имат винетки,обаче:тя им е за магистралите и никак не е евтина.За седем дни е 12 евро.Но основното е:имаш работа и трябва да караш по път с винетка.Еми караш си,вършиш си работата,обаче до 17ч. на същия ден трябва да си купиш винетка(в нея се отбелязва номера на колата и часа).Номера е че на определено разтояние има камери.Снима ти номера и прави автоматична проверка за винетка.Нямаш ли до 17ч,глобата е трицифрена в евро и няма шанс да не я платиш,че лихвите са убииствени.Виждаш,че се мисли за удобството на хората,а и магистралите им са на светлинни години от нашите.За жалост!
                        1.Безплатният секс развращава,платеният-озлобява.

Коментар

Винетката се сваля, но се иска чалъм Нагрява се със сешоар отвън през стъклото, а отвътре се пръска със студена вода и трябва да се отлепи лесно.На мен така ми свалиха една, но не присъствах на процеса.
                          "Без сърца, сме просто машини"
                          Toyota Prius 1.5 Hybrid
                          EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

Working...
                          X