Humppa написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Помагайте с идеи за ремонт на външна стена
Collapse
X
-
Racer GT написа:Humppa написа:Колега, какво точно имаш в предвид под "теракол"?Защото под това търговско наименование има много продукти с най-разнообразно предназначение, но не и такова, което ще свърши работа на колегата!punto HGT
Коментар
-
Humppa
Лепилото за плочки е за плочки!!! Иначе с него щяха да лепят изолацията на космическите совалки заради ниската му цена!!!В родна България е пълно с "майстори", за които теракол е манна небесна. След година-две започват въпросите "Ама това защо се отлепи..."---Колегата, пуснал темата да каже намери ли се източника на влагата!
Коментар
-
Humppa написа:Лепилото за плочки е за плочки!!! Иначе с него щяха да лепят изолацията на космическите совалки заради ниската му цена!!!В родна България е пълно с "майстори", за които теракол е манна небесна. След година-две започват въпросите "Ама това защо се отлепи..."---Колегата, пуснал темата да каже намери ли се източника на влагата!Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!
Коментар
-
Колега Humppa, влез в някой от големите строителни магазини и ще се учудиш колко вида лепила има за плочки, просто в последните 10 години стротелния пазар и продуктите за строителство като артикули са се увеличили многомилионно, всяка една фирма и марка има начин на полагане, начин на употреба на техните си материали и т.н., а фирмите са хиляди , не е като по времето на комунизма, вар-цимент-пясък и плескай.punto HGT
Коментар
-
Humppa
Колегата има проблем с влагата!!!!!!!!!!!!!! Няма да лепи плочки!!!!!!!!!!!!!!!!!!Колеги, нито съм комунист, нито съм разбирач Но съм видял някои неща в строителството.Пожелавам успех в начинанието на автора на темата!
Коментар
-
Здравейте отново Ами да ви кажа в стаята вътре свалих всичката стара такава мазилка до здраво и както е споменал колегата в своя пост го намазах с такава импрегнираща емулсия за бетон а после две ръце от това на снимката прават чудеса само да изсъхне тая нощ утре ще ви пратя снимки а ето и снимка на стената отвътре преди употребата на туй чудо .А колегата дето беше споменал нещо за Северна Италия е на 70 процента прав това е едно селце в Словения на около 10км от Италианската граница .Човека каза квото падне падне от старото мажи с тва после латекс и колкото искара вика все е файда пак по добре ще е от преди явно няма финансова възможност за такива грандиозни ремонти но на две раце направо не мога да позная стената смятайте като се удари и една или две ръце латекс ще светне а латекса е дишащ днес го купих .А ето и една снимка на съседската къща през улицата която е била такава стара съборена е и е построена тази но когато играе парата яко предполагам е направена по най добрия възможен начин от вън е приказка предполагам от вътре също ще е така.Мъжът трябва да взима толкова, че колкото и жената да изхарчи, да остава за 1 резервоар и 2 бири!
Фиат Типо 1.6 i.e некаде около 90 те години
Фиат Мареа 1.8 16v откъм края на 90 те години
Коментар
-
Humppa написа:Колегата има проблем с влагата!!!!!!!!!!!!!! Няма да лепи плочки!!!!!!!!!!!!!!!!!!Колеги, нито съм комунист, нито съм разбирач Но съм видял някои неща в строителството.Пожелавам успех в начинанието на автора на темата!Мъжът трябва да взима толкова, че колкото и жената да изхарчи, да остава за 1 резервоар и 2 бири!
Фиат Типо 1.6 i.e некаде около 90 те години
Фиат Мареа 1.8 16v откъм края на 90 те години
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар