коцев написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Електронен фиш за превишена скорост (стационарна камера)
Collapse
X
-
Абе снимката дойде при мен след половин година . През това време той си беше сменил номерата и би следвало в КАТ още тогава да са прекратили моята регистрация. И отивайки с фиша в КАТ след половин година те ми казаха ,че ако навреме съм бил занесъл копие от договора то при обработването на снимката щели да видят че регистрацията е заличена и вече е друг собственика .Та ме накараха да преснема договора и им дадох копие и чак тогава свалиха моята регистрация в КАТ .Друг е въпроса че в КАТ нямат управия за нищо . Снимката е направена на 5 Август ,на 7 Август е заведена в КАТ Ловеч и чак през Февруари следващата година идва до мен в къщи .При съвременната комуникация всичко това би следвало да става в рамките на няколко дни.
Коментар
-
Продадеш ли кола винаги трябва да се отпише в КАТ.Аз поне така знам.Ся дали системите им са вързани между градовете и единият като представи нужните документи я отписват е друг въпрос.При нас нямаше просто как да не дойде при теб акта,30 мин след покупката ме снимат,едва ли за 30 мин. след като приключихме си отишъл в КАТ.Другото,което ми обясниха и в КАТ Ст.Загора и от КАТ Ловеч след разговора по телефона,е че когато снимката трябва да се прати в друг КАТ,обработването и самото придвижване е адски бавно ... За това и го получих чак февруари.Да не говорим пък колко объркано е връчването и плащането и т.н.Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Вече не е голкова бавно.Юнака са го снимали в София на 11.10.2014г.Получих фиша по СТАР ПОСТ с обратна разписка на 13.11.2014г. Или поне КАТ София са бързаци.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Princo написа:..........Другото,което ми обясниха и в КАТ Ст.Загора и от КАТ Ловеч след разговора по телефона,е че когато снимката трябва да се прати в друг КАТ,обработването и самото придвижване е адски бавно ... За това и го получих чак февруари.Да не говорим пък колко объркано е връчването и плащането и т.н.
Коментар
-
Като навсякъде в държ. администрация Краси - има хора, които си вършат съвестно работата, а има и такива дето по цял ден си ташат сърбаците.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:Вече не е голкова бавно.Юнака са го снимали в София на 11.10.2014г.Получих фиша по СТАР ПОСТ с обратна разписка на 13.11.2014г. Или поне КАТ София са бързаци.Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
В моя случай вината си е в КАТ. Снимката е правена на 5 Август и на 7 е заведена в КАТ в Ловеч.Та половин година ли е нужно да мине докато фиша стигне до мен като разстоянието от КАТ до мен е близо километър.И пращат писмото в МВР. От там го пращат на пощата . ОТ пощата идва до мен с обратна разписка. В писмото пише да се явя в Районното Управление за справка от 9 до 17ч.В 10 часа ми се звъни на телефона и ме пита полицая защо не съм отишъл. Казвам че в писмото е упоменато от 9 до 17 часа. Отговора му беше ,че щом ме търсят от полицията то незабавно трябвало да се явя.Значи той ми знае телефона и е можело писмото да не ходи до пощата ами направо да ми е звъннал .Въобще куче влачи рейс.....
Коментар
-
коцев написа:В моя случай вината си е в КАТ. Снимката е правена на 5 Август и на 7 е заведена в КАТ в Ловеч.Та половин година ли е нужно да мине докато фиша стигне до мен като разстоянието от КАТ до мен е близо километър.И пращат писмото в МВР. От там го пращат на пощата . ОТ пощата идва до мен с обратна разписка. В писмото пише да се явя в Районното Управление за справка от 9 до 17ч.В 10 часа ми се звъни на телефона и ме пита полицая защо не съм отишъл. Казвам че в писмото е упоменато от 9 до 17 часа. Отговора му беше ,че щом ме търсят от полицията то незабавно трябвало да се явя.Значи той ми знае телефона и е можело писмото да не ходи до пощата ами направо да ми е звъннал .Въобще куче влачи рейс.....Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
Абе от многото закони и запетайки за това сме на това дередже.Писмото идва от КАТ в полицията за разпределение и връчване . Кварталния го праща в пощата . Пощата го дава на раздавача ,той го носи в къщи и понеже ме няма комшията се подписва и го взема . Комшията ми го дава вечерта . Чета го че трябва да се явя на другия ден от 9 до 17 часа в полицията . Понеже си имам друга работа реших че ще мога след обед да отида . Но в 9.30 ми звъни телефончето и се обажда кварталния защо още не съм отишъл. Та откъде той ми знае телефона ???А най лесно би било пристигайки писмото в полицията то да се разпредели на кварталния и той дори да ми го донесе на крака . Не са се захванали в кой знае каква работа .И като му казвам че след обеда мога да дойда то отговора му беше ,че щом ме търсят от полицията съм длъжен незабавно да се явя. Казвам му да си написал тогава че трябва да се явя точно в 9 часа и съм щял да дойда а не да пише от 9 до 17ч. Млъкна и повече не се обади .КАТ въобще не са жалене . Жива анархия цари там.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар