D. Stanev написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Среден пробег на автомобилите по възраст.
Collapse
X
-
D. Stanev написа:Kay_ написа:Princo написа:Без да обидя никой,до сега не ми се е случвало някой младеж да ми сече пътя или да не погледне в огледалата като се престроява от лента в лента,все така ми се случват опитни шофьори и пенсионери.1995 Fiat Brava 1.8 16V Анти Гравитационно Устройство
2007 Opel Corsa 1.3 MultiJet 75HP
Коментар
-
Immortal написа:Kay_ написа:Princo написа:Без да обидя никой,до сега не ми се е случвало някой младеж да ми сече пътя или да не погледне в огледалата като се престроява от лента в лента,все така ми се случват опитни шофьори и пенсионери.ФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
-
Аз много причини,ситуации и примери мога да дам,младите не сме толкова зле,но не виждам смисъл като цяло,важно е все пак статистиките какво показват.Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Immortal написа:Истината е, че идиотите на пътя са такива от малки. Който си е идиот, не се променя до пенсия (и след това).Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Виждал съм БМВ на 500к което изглеждаше като ново, но е било магистрална полиция от тези където само карат и снимат. Пробега зависи за какво е ползван автомобила, състоянието от това как е поддържан. В бачкането служебните автомобили си имат само един водач и все пак няма да си купя служебен от фирмата в която работя а причината е в цената. Иначе реално много върнати служебни.... се продават без пари. Пасат 6 преди година се купи за 3500лв бил служебен с леки външни забележки и на малко км. Е как да не го купиш
Коментар
-
Зачетох се в таз стара тема, и реших да я ъпдейтна с моя скромен личен опит:
През Март 2017 смених Кромата с Тезис, а през Април добавих и Ситроен С2 към автопарка.
Равносметката от Март 2017 до Януари 2018 е следната:
Ланча Тезис: 20.000+ км.
Ситроен С2: 14.000+ км.
Или общо за 10 месеца на двете коли - над 34.000 км. И двете коли ги карам само аз.
С2-то се ползва предимно градско, за ходене на работа и обратно, както и за по-къси пътувания.
Тезисът се ползва основно за дълъг път.
Не ползвам и двете коли за работа, а само за придвижване до работа и през уикендите и отпуските - за пътувания до родното място или на почивка.
Имам един колега, който преди почти 3 години си купи един Сеат Леон. От тогава до днес е минал около 10.000 км общо. Колата си я кара наистина инцидентно.
Та... примери всякакви.
Коментар
-
Immortal написа: Преглед на мнениетоЗачетох се в таз стара тема, и реших да я ъпдейтна с моя скромен личен опит:
През Март 2017 смених Кромата с Тезис, а през Април добавих и Ситроен С2 към автопарка.
Равносметката от Март 2017 до Януари 2018 е следната:
Ланча Тезис: 20.000+ км.
Ситроен С2: 14.000+ км.
Или общо за 10 месеца на двете коли - над 34.000 км. И двете коли ги карам само аз.
С2-то се ползва предимно градско, за ходене на работа и обратно, както и за по-къси пътувания.
Тезисът се ползва основно за дълъг път.
Не ползвам и двете коли за работа, а само за придвижване до работа и през уикендите и отпуските - за пътувания до родното място или на почивка.
Имам един колега, който преди почти 3 години си купи един Сеат Леон. От тогава до днес е минал около 10.000 км общо. Колата си я кара наистина инцидентно.
Та... примери всякакви.
Коментар
-
Ехеее, какви са тези километри и то за две коли, които караш само ти. Ти и от спалнята до банята ли ползваш автомобил? Ами ти не слизаш от тези коли. И какво е това до работа и обратно само и предимно градско, и то за малък град като Козлудуй. Всички ходим до работа и обратно. Тези километри не са реални просто...
Коментар
-
stilo_new написа: Преглед на мнениетоЕхеее, какви са тези километри и то за две коли, които караш само ти. Ти и от спалнята до банята ли ползваш автомобил? Ами ти не слизаш от тези коли. И какво е това до работа и обратно само и предимно градско, и то за малък град като Козлудуй. Всички ходим до работа и обратно. Тези километри не са реални просто...
Колега ходи редовно на работа с кола - средно 40 км всеки работен ден. За година не навърта повече от 15к километра. Аз ходя на работа пеш, карам колата инцидентно, да отида до града и въртя средно 10к за година.
За да изминеш повече километри трябва да си тираджия, или работата ти да е свързана с пътуване и да пътуваш поне 4 часа дневно всеки ден.Велосипед да, но ролкови кънки - не! Балканчето е без акумулатор, симсонката е без гуми. Я, падна ми се и фиатче 126! Вече съм с фиат и напреднал шофьор, та чак съм станал маниак, а сега и фанатик!
Коментар
-
dabadaba написа: Преглед на мнениетоЗа да изминеш повече километри трябва да си тираджия, или работата ти да е свързана с пътуване и да пътуваш поне 4 часа дневно всеки ден.
Коментар
-
dabadaba написа: Преглед на мнениетоЗащо? Много ли са, или са малко?
Колега ходи редовно на работа с кола - средно 40 км всеки работен ден. За година не навърта повече от 15к километра. Аз ходя на работа пеш, карам колата инцидентно, да отида до града и въртя средно 10к за година.
За да изминеш повече километри трябва да си тираджия, или работата ти да е свързана с пътуване и да пътуваш поне 4 часа дневно всеки ден.
Коментар
-
Човека си обикаля Виждам, че темата пак се връща към писаното на 1-ва страница - може ли кола на 10 години да е на 120-140к км.?ФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар