BO написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Среден пробег на автомобилите по възраст.
Collapse
X
-
Аз също шофирам по сходен начин личните ми автомобили, служебните и тези, които наемам.Средния пробег на автомобилите в моето семейство е 23 000 км/година, като аз изминавам 40 000км, а жена ми - 6 000км.Вчера колежка си продаде 19г кола на 175 000 км за 700^.В понеделник колега си получи новата кола, като остави стария си 4г автомобил на 120 000км като част от сделката.Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
Коментар
-
Не е важно младежта как кара,а как обслужва ! Аз и служебни и лични си ги натискам порядъчно,но поне личната ми се обслужва навременно с хубаво масло и т.н ! Служебни,до колкото мога от моя страна гледам да са добре,но не зависи от мен.Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Без да обидя никой,до сега не ми се е случвало някой младеж да ми сече пътя или да не погледне в огледалата като се престроява от лента в лента,все така ми се случват опитни шофьори и пенсионери.Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Коментар
-
Princo написа:Без да обидя никой,до сега не ми се е случвало някой младеж да ми сече пътя или да не погледне в огледалата като се престроява от лента в лента,все така ми се случват опитни шофьори и пенсионери.ФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
-
Kay_ написа:Princo написа:Без да обидя никой,до сега не ми се е случвало някой младеж да ми сече пътя или да не погледне в огледалата като се престроява от лента в лента,все така ми се случват опитни шофьори и пенсионери.Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Коментар
-
И при мен ги има такива. Двама дядовци, които не до виждат, не до чуват. Единия кара Форд Фиеста, а другия Ситроен С2. И двамата паркират, като заемат място поне за две коли. Ситроена е хипер облъскан отвсякъде. А ако го чуеш как потегля...ще се гръмнеш. Газ-та се мачка здраво и съединителя ниско долу. Предполагам това с астрари навици от руското автомобилостроене А отделно имаме и един пернишки задник от който имам белези по вратите от неговия Пасат. Виждал съм го как удря други коли, но не и моята и реално няма как да му кажа нещо. Но преди два дена го виждам как докато паркира удря друга кола. А място имаше за два Пасата да се паркират. Когато му направих забележка ми отговори " Младеж, аз колко км стаж имам - ти толкова не си се возил". Е как да му отговориш на такъвП.П. Трябва да го снимам Ситроена и да го кача тука. Той е сив на цвят, но по него има и зелено и червено и синьо. Няма не сгънат детайлФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
-
Kay_ написа:Princo написа:Без да обидя никой,до сега не ми се е случвало някой младеж да ми сече пътя или да не погледне в огледалата като се престроява от лента в лента,все така ми се случват опитни шофьори и пенсионери.Най-вече Astra H 1.9 CDTI (JTD) 120 к.с. и ако има къде Делта 3
Коментар
-
D. Stanev написа:Kay_ написа:Princo написа:Без да обидя никой,до сега не ми се е случвало някой младеж да ми сече пътя или да не погледне в огледалата като се престроява от лента в лента,все така ми се случват опитни шофьори и пенсионери.Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар