Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Малка дилема за маршрут София - Своге

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Kay_ написа:
    S_BANKOV написа:
    Kay_ написа:
    Мммм вчера сутринта правих мекици, а вечерта пържих картофи. Ако беше казал колегата да му бях запазил мазнината. Щях тънко да му я дам 1л/1лв.
    Абе ти се базикаш ама в Била имаше промоция литър олио на 1,60 и някакъв убавец обясняваше на касиерката че ще му трябва, щото щял да ходи на море. Иначе дизел няма да карам, то е ясно.
    Кой го знае какъв курник кара (набор м/у мен и теб-не, че те наричам стар хаха) и му бута олио. Я да кара нещо след 2005-та.бтв скоро карах едно Пежо 308 дизел (нз какъв точно двигател) много приятно очарован останах. В купето тихичко и си набира пре доволно.
    Е бате, то пред твоята брава и сина ми с триколката набира предоволно хахаха, дизел не ща. Когато стана богат европеец дето да си купува нова кола от магазина да и врътка 200х.км. за 3 години и после да я връща обратно за нова, може. Нито съм толкова богат нито имам нервите вече да връщам изтерзан дизел към живота.
    Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
    (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
    Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Е да беше уточнил, че дрЪт дизле не ти се кара. Така съм съгласен. А тя моята не е критерии. Тоя втория и двигател само той си знае на колко км е. Ама все пак онова Пежо доста си вървеше
      ФИАТ- Пътят е само формалност
      ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
      -----------------------------------------------------
      FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)

Коментар

Working...
      X