Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Малка дилема за маршрут София - Своге

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ами много зависи по кое време пътуваш.Аз лично, когато се налага да пътувам от Надежда към Козлодуй, в зависимост от часа, минавам или през града, или през Илиянци по околовръстното до магистралата (Хемус).Не знам къде го видя тоз лош път от Илиянци до Нови Искър. Според мен пътя си е хубав.Иначе същата дилема седи пред мен Козлодуй - Ямбол.През Плевен-Ловеч-Търново-Хаинбоаз (сега Севлиево Габрово Шипка, докато оправят Хаинбоаза) - Ямбол ми е под 400 км.През София ми е точно 500. Като време, ми е по-бързо през София. Пътят е перфектен навсякъде, 350 км ми е магистрала. Няма завои, няма проходи.Малко по-малкото пари за гориво се компенсират от спокойното каране.Тъй че сам си реши... От Младост до Илиянци по какъв маршрут минаваш?

Коментар

Банков,я си вземи една вила под наем и си карай кефа,остави го този пуст Младост.Нямаш задръствания,клаксони,мръсен въздух ,имаш си място за паркиране.Това в кръга на шегата,но през Илиенци е най-прекия път
      EX.FIAT REGATA 1.3 1984 г :EX.FIAT TIPO1.4 1988 г .EX.FIAT TEMPRA 1.6 1997 г
      EX.FIAT PUNTO mk2 1.2 8v 2002 г :EX.FIAT GRANDE PUNTO 1.2 8V 2007
      FIAT SEDICI 1.6.16V 4X4 2010 г.Nissan Qashqai+2 petrol 4×4 2010.

Коментар

Всичко е въпрос на сметка и компромис. Аз от 9г. пътувам всеки ден от Нови Искър до Гара Искър и предпочитам да го правя по околовръстното. Защото разстоянието го взимам макс. за 30 минути, разхода е по малък и амортизацията също. В последно време пътя стана малко по скапан и винаги има поне два тъпака където карат с 50км.П.С може да намалиш разстоянието по околовръстното като не минаваш през центъра на Нови Искър. След подлеза на Зебра завиваш надясно и караш само направо до ресторант Стара планина, от там си на дефилето.

Коментар

Ми вярно ми излиза по евтино през околовръсното, засякох разхода. По двата маршрута София Своге София през Илиенци и София Своге София през околовръсното, въпреки разликата от 40км. в двете посоки разхода е с литър надолу в полза на околовръсното, времето е с 20 до 40 минути по бързо и пътя по читав. Варианта с квартирата в Своге не стой на тоя етап защото имам ежедневна работа в централата, за за Нови искър ако мога да го прелитам е най добре, че нещо много ме плашат тамошните водачи на МПС, ето пример от тази сутрин само трима души се опитаха за ме засекът от пресеки и само един камион изпреварваше в насрешното два автобуса въпреки идващата колона срущи него. Снощи беше по страшно.
          Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
          (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
          Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Не искам да защитавам никой от Нови Искър, но 95% от автомобилите които се движат/минават са от дефилето и пришелци на квартира в Нови Искър.На мен сутрин също ми е трудно да пресека главния път и това се дължи на всички идващи от дефилето. А скоростта е много над 40км и затова е трудно, знаеш, че пътя е широк (а беше още по широк) и всички летят

Коментар

chaveto написа:
              Не искам да защитавам никой от Нови Искър, но 95% от автомобилите които се движат/минават са от дефилето и пришелци на квартира в Нови Искър.На мен сутрин също ми е трудно да пресека главния път и това се дължи на всички идващи от дефилето. А скоростта е много над 40км и затова е трудно, знаеш, че пътя е широк (а беше още по широк) и всички летят
              Пътя е широк от Кумарица до преди площада а при самия площад колите спират и в двете посоки и разминаване няма! А колкото до колите от дефилето избор няма през центъра на града минава главния път. А сега ще стане и още по натоварено като затворят E-79 при Ботевград всичкия поток ще е през дефилето сиреч и през Нови Искър. Защо мислиш рехабилитираха пътя до Мездра.
              Карал-Fiat Bravo 1.4 /1.6 Stilo 1.6
              И сега Мръсен дизел. АР 147 1.9 150
              .

Коментар

А защо ще затварят Е-79 при Ботевград?
                Fiat Punto 1.7 TD

Коментар

tzetzo_slavista написа:
                  А защо ще затварят Е-79 при Ботевград?
                  де да знам така се говореше,защо иначе ще се напъват да оправят второкласен път и то почти изцяло
                  .

Коментар

cs_aleksandar написа:
                    Пътя е широк от Кумарица до преди площада а при самия площад колите спират и в двете посоки и разминаване няма! А колкото до колите от дефилето избор няма през центъра на града минава главния път. А сега ще стане и още по натоварено като затворят E-79 при Ботевград всичкия поток ще е през дефилето сиреч и през Нови Искър. Защо мислиш рехабилитираха пътя до Мездра.
                    Главния път си беше доста широк, но някой трябваше да прибере пари и вместо да остане както си беше направиха тротоари по 3 метра. На всичкото отгоре ги направиха с зелена площ за да не могат да паркират на тях автомобилите И както казах от Нови Искър % е минимален. Проблема според мен е в това, че по дефилето някой крета с 20-30км и трупа колона зад него и когато минат табела Нови Искър и стъпят на правото и се започва излитането Дадох алтернативен маршрут който съкратява и пътя е перфектен.

Коментар

chaveto написа:
                      chaveto, не казвам че в Нови Искър шофьорите са лоши, напротив добре си карат хората но, сутрин е малко стряскащо докато си караш по главен път и изведнъж някой да ти изкочи от страничните улички на скорост. Няма значение живи и здрави да сме.

Коментар

Aз съм с две ръце Младост-околовръсното-->карулката на полицаите --->Нови Искър---> Владо Триchков--> Своге . От Владо Триchков през околовръсното до карулката на полицаите 40 минути до Нов Български Университет. Другия вариант , който ми се вижда доста изгоден за тебе е дизелова кола преди 2000 година и каране с използвано олио+добавки(да върви колата по-добре, такива дето има в бензина)

Коментар

dubi95 написа:
                          Aз съм с две ръце Младост-околовръсното-->карулката на полицаите --->Нови Искър---> Владо Триchков--> Своге . От Владо Триchков през околовръсното до карулката на полицаите 40 минути до Нов Български Университет. Другия вариант , който ми се вижда доста изгоден за тебе е дизелова кола преди 2000 година и каране с използвано олио+добавки(да върви колата по-добре, такива дето има в бензина)
                          Това Владо Тричков за цвят ли го сложи то от Нови Искър до Своге др.път няма.Не разбрах и Нов Български защо го сложи в изречението? А това за дизела няма да го коментирам
                          .

Коментар

Мммм вчера сутринта правих мекици, а вечерта пържих картофи. Ако беше казал колегата да му бях запазил мазнината. Щях тънко да му я дам 1л/1лв.
                            ФИАТ- Пътят е само формалност
                            ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
                            -----------------------------------------------------
                            FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)

Коментар

Kay_ написа:
                              Мммм вчера сутринта правих мекици, а вечерта пържих картофи. Ако беше казал колегата да му бях запазил мазнината. Щях тънко да му я дам 1л/1лв.
                              Абе ти се базикаш ама в Била имаше промоция литър олио на 1,60 и някакъв убавец обясняваше на касиерката че ще му трябва, щото щял да ходи на море. Иначе дизел няма да карам, то е ясно.

Коментар

S_BANKOV написа:
                                Kay_ написа:
                                Абе ти се базикаш ама в Била имаше промоция литър олио на 1,60 и някакъв убавец обясняваше на касиерката че ще му трябва, щото щял да ходи на море. Иначе дизел няма да карам, то е ясно.
                                Кой го знае какъв курник кара (набор м/у мен и теб-не, че те наричам стар хаха) и му бута олио. Я да кара нещо след 2005-та.бтв скоро карах едно Пежо 308 дизел (нз какъв точно двигател) много приятно очарован останах. В купето тихичко и си набира пре доволно.
                                ФИАТ- Пътят е само формалност
                                ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
                                -----------------------------------------------------
                                FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)

Коментар

Working...
                                X