Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Въпрос за цени на бензина в Сърбия

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Въпрос за цени на бензина в Сърбия

Колеги някой от вас ако е пътувал тези дни през Сърбия и помни какви са цените на бензина масовия 95 предстои ми ходене до Словения и се чудя дали от Сърбия да пълна резервоара или от България тук при мен в Лом най тънката цена е 2,47.Гледам тук в някакъв сайт дето уж ежедневно се обновява информацията за горивата по европа излиза ми в Сърбия ето това.Serbia^ 1,331 RSD 153,000Както и да ги конвертирам тези пари излиза че при нас е по евтино малко съм учуден все ми се струваше че там е по евтин но явно не е така.А това е сайта на някой може да помогне като информация.http://www.shofior.com/fuel-prices
    Мъжът трябва да взима толкова, че колкото и жената да изхарчи, да остава за 1 резервоар и 2 бири!

Фиат Типо 1.6 i.e некаде около 90 те години
    Фиат Мареа 1.8 16v откъм края на 90 те години

Тук си зареди, ама газ. Как може на бензин да караш Но после на излизане от Сърбия си допълни. Както и на излизане от Хърватско, защото в Словения е най-скъпо.

Коментар

vital написа:
      Тук си зареди, ама газ. Как може на бензин да караш Но после на излизане от Сърбия си допълни. Както и на излизане от Хърватско, защото в Словения е най-скъпо.
      Колега Vital не останаха пари за ГИ да сложа едно 1000лв ще си отидат и затова лангъркам дзверо на бензин иначе на Типолета съм с газ БЕЗЦЕННО :DИначе мареата с 1.8 мотор не е толко лакома колкото си мислех от столицата на Словения Любляна до Лом са около 900км минал съм разтоянието с един резервоар пълен и от втория заредих малко под половината струва ми се прилично за 113 кончета и при скорост 120 до 160 а резервоара на мареата по документи е 65 литра вероятно тези 5 литра са резервата.
      Мъжът трябва да взима толкова, че колкото и жената да изхарчи, да остава за 1 резервоар и 2 бири!

Коментар

1000 лева ще си ги избиеш за 6 месеца и след тва си на печалба.

Коментар

Bane написа:
          С огромно удоволствие бих ги избил колега ама като ги нямам да ги вложа това е проблема иначе не бих се и замислил въобще.

Коментар

Цената на горивата в Сърбия аз си проверявам на сайта на Euro Petrol - http://www.euro-petrol.com/pumpe/beo...ovi-beograd/5/.Тази верига продава малко по-евтино от останалите, така че добави си още 5 RSD към обявените цени при плануване на пътуването.Курс продава RSD, където аз си купувам валута (http://www.tavex.bg/index.php?main=602) днес e 0.0177.
            Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.

Коментар

Благодаря за инфото колега Stefanaki но май сега засега е най изгодно в Лом да зареда на 2.47 или да видя цените във Видин преди границата как ще са иначе пари не обменям никога плащам винаги с карта на пост терминал по бензиностанциите и по тези путарините и цестарините в Сърбия и Хърватска а в Словения вече е с винетка.

Коментар

stivan_alone написа:
                Bane написа:
                С огромно удоволствие бих ги избил колега ама като ги нямам да ги вложа това е проблема иначе не бих се и замислил въобще.
                Мисля, че имаше оферти за ГИ на изплащане
                punto HGT

Коментар

Сега като сравнявам цените между Шел и Омв май най добре е да зареда в Шел Видин на 2.49 някакво гориво с добавки Shell FuelSave 95 надявам се да си заслужава парите ще видим колко ще мина с един резервоар.А някой пробвал ли е това гориво ? Shell V-Power Nitro+ 95 на цена от 2.64 щом има нитро сигурно качва кончета отгоре

Коментар

didich написа:
                    stivan_alone написа:
                    Bane написа:
                    Мисля, че имаше оферти за ГИ на изплащане
                    То има колега ама за хора дето са на трудов договор а не за черно работници които работят когато намерят и за колкото намерят.

Коментар

stivan_alone написа:
                      Shell V-Power Nitro+ 95 на цена от 2.64 щом има нитро сигурно качва кончета отгоре
                      Последните 3 пъти /сипвам по 10лв да не ми свети лампата на таблото/ сипвам само Shell V-Power 100 + Nitro на 2,94лв/л., но не намирам разлика спрямо другите горива, които съм сипвал на колата, предполагам, че ако сипя такъв бензин някъде в западна Европа може и да има разлика
                      punto HGT

Коментар

Абе вчера напълних резервоара на ламята на нашето ОМВ - цената беше 2,32 за литър, отделно още 4 стотинки отстъпка ми дадоха с карта за отстъпки...та за 100 и някой лев сложих близо 45 литра. Какви са тия цени в Северна България. Някой ако не вярва - ще снимам фактурата. Иначе най добре е наистина да си заредиш от тука, до горе. Според мен ще ти стигне ако не се юркаш, чак до Хърватска. Тънките сметки за някоя стотинка никога не са довели до нищо добро. Даже и да е малко по евтино, някой неизгоден обменен курс ще прецака всичко.
                        Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
                        Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                        ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Ми колега Yavor тва са цените в Северозападнала България гризваш дръвчето и тва е няма конкуренция то за цял град Лом има 2 Лук Ойла и неква частна дето там е по тънко и затова във Видин от Шела ще напълня догоре и даже мисля с това гориво да преполовя и Хърватска ако пък стигне и до Словения ще е приказка като ще се кара нормално 100-120 ще видим ще пиша.

Коментар

Абе ако стига до Словения, все пак в Хърватска си допълни, че в Словения е най-скъпо.

Коментар

Абе на края на Сърбия дет се вика на последната сръбска бензиностанция най добре щото след нас там е по евтино.А най скъпо проверих е в Италия после са Словенците а в Австрия по тънко от Словения много интересна политика.

Коментар

Working...
                              X