Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

КТБ поставена под специален надзор

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

noriaga написа:
    style не се заяждай с човека. Може да е служител на банка, ама примерно като охрана
    Тва ме засегна лично ! понеже и аз съм охрана в банка .Та какво като един човек е охрана ? Това Тъп ли го прави ? Или некомпетентен ?
    Карал-Fiat Bravo 1.4 /1.6 Stilo 1.6
    И сега Мръсен дизел. АР 147 1.9 150
    .

Коментар

knososs написа:
      ... абсолютно дамският навик да вкарват на някой думи в устата....
      Дамски, дамски, ама се практикува от мъжете повече, тъй че ...
      Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

cs_aleksandar написа:
        noriaga написа:
        style не се заяждай с човека. Може да е служител на банка, ама примерно като охрана
        Тва ме засегна лично ! понеже и аз съм охрана в банка .Та какво като един човек е охрана ? Това Тъп ли го прави ? Или некомпетентен ?
        Ти прочете ли колега, последните 2 страници? Какво очакваш от една булонка, освен да лае по котката в телевизора!?!?

Коментар

knososs написа:
          Ти прочете ли колега, последните 2 страници? Какво очакваш от една булонка, освен да лае по котката в телевизора!?!?
          Не разбирам и за това не мога да взема каквото и да е отношение. Не мога да кажа кой крив кой прав за това ще си трайкам.
          Карал-Fiat Bravo 1.4 /1.6 Stilo 1.6
          И сега Мръсен дизел. АР 147 1.9 150
          .

Коментар

А аз искам да питам някой, който работи в някой от офисите на банката, сега като офисите са затворени какво става с хората, които работят там?В неплатен отпуск ли са ги пуснали?
            _/''''''''''''''''''''''''\_
            //---------------\\
            [( )== //// ==( )]
            |_|'------------'|_| ....Punto

Коментар

И аз искам да питам в крайна сметка,кога ще може да си изтеглят депозитите хората от тая банка,че нищо не разбрах от спам..
              EX...Fiat Marea JTD 150+ Сега Опел Вектра 1.6 16в и Мазда Трибют 2.0 бензин/газ

Коментар

itan75 написа:
                И аз искам да питам в крайна сметка,кога ще може да си изтеглят депозитите хората от тая банка,че нищо не разбрах от спам..
                Е то днес се чуха и други гласове, че няма досегашен опит, че закона допуска до 6 месеца забавяне и други финтоев за беге развитие на ситуацията. Гарантирани влогове... уйчец.
                Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum

Коментар

ele написа:
                  knososs написа:
                  ... абсолютно дамският навик да вкарват на някой думи в устата....
                  Дамски, дамски, ама се практикува от мъжете повече, тъй че ...
                  Ми то сега мъже ’сякакви.
                  cs_aleksandar написа:
                  noriaga написа:
                  Ъъъъ... спокс, във форума на фиат си...
                  Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum

Коментар

cs_aleksandar написа:
                    knososs написа:
                    Не разбирам и за това не мога да взема каквото и да е отношение. Не мога да кажа кой крив кой прав за това ще си трайкам.
                    А, именно. Иначе много ясно, че не е срамно да работиш каквото и да е. Но ти не разбираш и не взимаш отношение, форумния "експерт" също, очеизваждащо не разбира, ама дрънка небивалици. Това е разликата.
                    The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

itan75 написа:
                      Няма как да разбереш, щото никой не знае. Най-рано края на септември. Ако питаш мен - много след това. Евентуално. Шансът е в това, че много бандити имат кинти там и ако решат да ги спасяват и обикновените хора могат да намажат. Но аз съм твърдо против с държавни пари да се спасяват влоговете над 100 хил. евро. Дори и за гарантираните ще трябват над 2 млрд. лева държавни пари.
                      The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Най-късно началото на Януари по закон.
                        _/''''''''''''''''''''''''\_
                        //---------------\\
                        [( )== //// ==( )]
                        |_|'------------'|_| ....Punto

Коментар

Всичко ще остане за новото правителство, така, че Доган, Веждичката и Костов да внимават за кого гласуват...хаха
                          FIAT Coupe 2.0 16V бензин/газ

Коментар

cs_aleksandar написа:
                            noriaga написа:
                            Оп колега не се засягай! Нямам нищо против охранители или каквата и да било друга професия. Иронията ми в случая беше за това, че много хора работят нещо от което очевидно не разбират.... все едно шофьор на линейка да прави диагнози, защото работи в спешното... и не нямам нищо против шофьорите Просто колегата knososs се включи в темата с изявление, което звучеше като опровержение на другите писали преди него (казвайки тежката си дума като банков служител) а после се оказа, че той имал същото предвид като тях уж
                            Fiat Croma 1.9 16v Mjet автомат

Коментар

Сега след като на експерта му беше показано и оцветено, за да види къде точно се е оакал пишейки безценните си бисери тук и след като разбра реши да обяви, че му вкарваме думи в устата, при положение, че той лично си ги е писал, та след цялата тази пледоДИария - може ли някой да разчисти ?И още нещо - колко пъти трябва да бъда обиден директно от въпросния потребител, за да бъде наказан? Дотук разбрах, че съм лъжец, неграмотен и какъв ли още не, при условие, че този човек изобщо не ми е виждал очите. Какво още трябва да се случи? Трябва да ме напсува или какво ?И всичко това само защото му направих забележка, че пише откровенни глупости, които ги има черно на бяло - следователно имам основание за това да му направя забележка! Да, може да е била иронична, но при всички положения е било в рамките на допустимия тон. Къде в неговите постове виждате уважение към другите потребители? Примерно ?
                              == Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp

На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)

Коментар

MorningEnergy написа:
                                Тука няма ли МОДЕРАТОРИ!?
                                Модератори има, ама отдавна им е писнало да го играят на арбитър в подобни дълги теми в "общи". Особено в неделя сутрин
                                00' Bravo 105 JTD

Коментар

Working...
                                X