Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

КТБ поставена под специален надзор

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Аз лично имам не малка сума в ПИБ. Ми няма да ги тегля, нито съм се притеснил особено... Явно съм тъп
    Fiat Croma 1.9 16v Mjet автомат

Коментар

pplk написа:
      BO написа:
      Нека все пак не обвиняваме нормалните потребители за действията им и желанието да си изтеглят парите.Проблема е в самия слух и възможността да се пусне такъв на "пазара".Това е пазарна икономика. Ако имаш информация, дори и невярна, то е съвсем нормално този, който държи парите, да им осигури възможно най-оцеляващата среда.Предвид, че сме го виждали този казус и то в съвсем не далечното минало, то е абсолютно нормална тази реакция на гражданите.И аз да имах и 5к лева там, то щях да си ги изтегля. Не ме интересува дали ще оцелее банковата система или не.Ако слуха е грешен, то ще има леко разклащане, но ще се стабилизират нещата. Съответно аз ще загубя съвсем малка сума пари. Ако слуха обаче е верен, то аз ще загубя всичко.А живота ме е накарал да не чакам на някакви закони и да разчитам, че парите ми ще бъдат върнати.Още повече, че аз нямам влог в банката, а парите ми си стоят в разплащателна сметка.Разплащателната сметка покрива ли се от онзи закон, който всички защитавате, че щял да ни върне парите, ама до сега никой още не е играл този сценарии тук?
      Заради такива корифеи като теб, ся ще задлъжнеем с още 3,3 милиарда. Честито! Дай ми причина да бъда съпричастен към идиотите дето си теглят парите, та трябва да участвам във връщането на заема. Тъпанари!
      Годината е 1995-та.В банковата система имах точно 15к лева.Един двустаен апартамент тогава струваше точно 12к лева.Дойдоха слухове, че нещата не отиват на добре и ни посъветваха да си изтеглим парите. Ние обаче решихме, че все пак това са банки и няма как да станат толкова зле нещата. Решихме да запазим парите в сметката, водени от разни пазарни закони, като след време да направим нещо с тях.Годината е 2005-та. Изтеглям всичките тези пари от същата тази сметка.С тях купих една ютия за майка ми и излязохме на една вечеря с жената, за да отпразнуваме "спестяванията".Втори път "тъпанар" няма да бъда. Ти ако искаш бъди!Предлагам ти да изтеглиш де що имаш от други банки, да си продадеш колата и жилището или каквото имаш там и да внесеш всички пари в тия банки, които обсъждаме. Хем ще направиш някой друг лев от лихви, хем ще покажеш на "тъпанарите" как се прави.
      A20DTH ЖТД ама не баш
      1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
      Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

Годината е 1995-та.В банковата система имах точно 15к лева.Един двустаен апартамент тогава струваше точно 12к лева.Дойдоха слухове, че нещата не отиват на добре и ни посъветваха да си изтеглим парите. Ние обаче решихме, че все пак това са банки и няма как да станат толкова зле нещата. Решихме да запазим парите в сметката, водени от разни пазарни закони, като след време да направим нещо с тях.Годината е 2005-та. Изтеглям всичките тези пари от същата тази сметка.С тях купих една ютия за майка ми и излязохме на една вечеря с жената, за да отпразнуваме "спестяванията".Втори път "тъпанар" няма да бъда. Ти ако искаш бъди!Предлагам ти да изтеглиш де що имаш от други банки, да си продадеш колата и жилището или каквото имаш там и да внесеш всички пари в тия банки, които обсъждаме. Хем ще направиш някой друг лев от лихви, хем ще покажеш на "тъпанарите" как се прави.
        Точно така беше. И аз с парите за един апартамент си купих после пистов бегач втора ръка. Със всичките пари. За вечеря не остана.
        Fiat Coupe 1.8

Поведението на пътя е ПРЯКО отражение на възпитанието на всеки водач.

Коментар

BO написа:
          pplk написа:
          BO написа:
          Нека все пак не обвиняваме нормалните потребители за действията им и желанието да си изтеглят парите.Проблема е в самия слух и възможността да се пусне такъв на "пазара".Това е пазарна икономика. Ако имаш информация, дори и невярна, то е съвсем нормално този, който държи парите, да им осигури възможно най-оцеляващата среда.Предвид, че сме го виждали този казус и то в съвсем не далечното минало, то е абсолютно нормална тази реакция на гражданите.И аз да имах и 5к лева там, то щях да си ги изтегля. Не ме интересува дали ще оцелее банковата система или не.Ако слуха е грешен, то ще има леко разклащане, но ще се стабилизират нещата. Съответно аз ще загубя съвсем малка сума пари. Ако слуха обаче е верен, то аз ще загубя всичко.А живота ме е накарал да не чакам на някакви закони и да разчитам, че парите ми ще бъдат върнати.Още повече, че аз нямам влог в банката, а парите ми си стоят в разплащателна сметка.Разплащателната сметка покрива ли се от онзи закон, който всички защитавате, че щял да ни върне парите, ама до сега никой още не е играл този сценарии тук?
          Заради такива корифеи като теб, ся ще задлъжнеем с още 3,3 милиарда. Честито! Дай ми причина да бъда съпричастен към идиотите дето си теглят парите, та трябва да участвам във връщането на заема. Тъпанари!
          Да си беше купил апартамент, ама разликата в тези години е, че сега имаш някаква гаранция, но хора като теб, дето са изпатили не могат да го осъзнаят и не искат!
          FIAT Coupe 2.0 16V бензин/газ

Коментар

noriaga написа:
            Аз лично имам не малка сума в ПИБ. Ми няма да ги тегля, нито съм се притеснил особено... Явно съм тъп
            Подкрепям. Ако кажа, че не съм се притеснил - ще излъжа. До сега обаче колебанията са ми в пъти по-слаби от доверието ми към Банковата институция.Независимо, че за осъзнатия ми и самостоятелен живот, в който се грижа сам за себе си и семейството си съм правил два "рестарта", трябва да призная, че всеки следващ е бил по-успешен от предните ( виж ми подписа). Ако недай си Боже ОБАЧЕ изживея и трети, надали ще имам сили да го превъзмогна, но пък със сигурност ще имам волята и ВЕЧЕ твърдото убеждение да спася семейството си чрез някой Терминал...ПС: Убеден съм обаче, че до там няма да се стигне. Държавата не може да си го позволи това и съм убеден, че няма да го допусне. Предвиднападките ми към нея ( власт-имащите в Държавата) смея да твърдя, че по-адекватни действия и мероприятия по запазване доверието на хората към банковата ни система и разсейване на техните съмнения в последните два дена не можеше да има...Остават ми обаче обвиненията към нея и закъснялата и реакция веднага след "случката" с КТБ.
            A17DTС/S
            Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

Споко бре, какво сте се разтревожили, за какво са ви банки?Вместо да кътате пари давайте ги за подкупи, после чакайте да се върнат при вас. Нали вече знаете теорията за четирите П на следващия нобелов лауреат за икономика: Пари - Подпкуп - Пари Прим
              like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

С тия пари в банките скътани що подкупи могат да се дадат, рай ще стане тая държава.
                The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

BO написа:
                  И аз да имах и 5к лева там, то щях да си ги изтегля. Не ме интересува дали ще оцелее банковата система или не.Ако слуха е грешен, то ще има леко разклащане, но ще се стабилизират нещата. Съответно аз ще загубя съвсем малка сума пари. Ако слуха обаче е верен, то аз ще загубя всичко.
                  @BO, вероятно имаш излишни 20 к лв, защото глобата за физически лица започва от тези нива?А модераторите да не дремят, ами да чистят подобни постове, защото могат и форума да треснат!КФН проверява автори на заблуждаващи новини и разпространители на слухове"Комисията напомня, че по закон глобите за манипулация на пазара, разпространяването на слухове и неверни или заблуждаващи новини са от 20 000 до 50 000 лв. за физически лица, ако деянието не съставлява престъпление, а за юридически лица санкцията е от 50 000 до 100 000 лв."Източник - www.dnevnik.bg

Коментар

BO написа:
                    Нека все пак не обвиняваме нормалните потребители за действията им и желанието да си изтеглят парите.
                    Не се опитвай да ги изкарваш нормални.Това са ОВЦЕ !

Коментар

revit_fan написа:
                      А модераторите да не дремят, ами да чистят подобни постове, защото могат и форума да треснат!КФН проверява автори на заблуждаващи новини и разпространители на слухове"Комисията напомня, че по закон глобите за манипулация на пазара, разпространяването на слухове и неверни или заблуждаващи новини са от 20 000 до 50 000 лв. за физически лица, ако деянието не съставлява престъпление, а за юридически лица санкцията е от 50 000 до 100 000 лв."Източник - www.dnevnik.bg
                      Отговорността си е лична на постващия.Модераторите ще съдействат на властите за изясняване самоличността на постващия.Умната!

Коментар

BO написа:
                        S_BANKOV написа:
                        Успокойте се, ПИБ работят и ще работят с удължено работно време, ОБАЧЕ заради психозата просто не смогват. Онлай банкирането им работи на предела на възможностите си, но съгласете се че има някакви възможности на пренос на данни и системите им се сриват от натоварването на трафика, а и касите им не смогват да обработват клиентите. Това още повече засилва психозата.Тъпото е че на такива опашки ако някой отпред е пръднал, отзад вече знаят че се е наа...л. Относно СМС-те, и аз получих такъв но интересното е че никога не съм бил техен клиент. Пак ви повтарям банковата система е стабилна и всяко съмнение в това само засилва ефекта който някой се опитва да постигне.
                        Това вече не е така.Банкирането и картите са блокирани. Не може да преведеш или изтеглиш пари.Освен системата им да е претоварена, но от никой банкомат не може да изтеглиш пари от дебитна карта на ПИБ.
                        Още в петък започна с лъжлива информация. Такива като теб трябва да отговарят за постъпките си! Нали нямаше нищо против глобите? Силно се надявам, 20К да е личната ти лепта към 3,3 милиарда заем
                        207 тиква автомат
                        новокромаджия 2.4 печка

Коментар

Къде е темата, къде сте вие :D Така и не разбрах защо трябваше да има отделна тема за КТБ и ПИБ, а не се обсъждат в общополитическата и общоикономическата.
                          Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
                          ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

revit_fan написа:
                            BO написа:
                            И аз да имах и 5к лева там, то щях да си ги изтегля. Не ме интересува дали ще оцелее банковата система или не.Ако слуха е грешен, то ще има леко разклащане, но ще се стабилизират нещата. Съответно аз ще загубя съвсем малка сума пари. Ако слуха обаче е верен, то аз ще загубя всичко.
                            @BO, вероятно имаш излишни 20 к лв, защото глобата за физически лица започва от тези нива?А модераторите да не дремят, ами да чистят подобни постове, защото могат и форума да треснат!КФН проверява автори на заблуждаващи новини и разпространители на слухове"Комисията напомня, че по закон глобите за манипулация на пазара, разпространяването на слухове и неверни или заблуждаващи новини са от 20 000 до 50 000 лв. за физически лица, ако деянието не съставлява престъпление, а за юридически лица санкцията е от 50 000 до 100 000 лв."Източник - www.dnevnik.bg
                            Уха. Чак се уплаших.Дано не ми хванат телефона, че съм изпратил сега 100к СМС-а.
                            A20DTH ЖТД ама не баш
                            1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
                            Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

Immortal написа:
                              Отговорността си е лична на постващия.Модераторите ще съдействат на властите за изясняване самоличността на постващия.Умната!
                              Така е, но като ти дръпнат шалтера на Форума, докато разберат BO ли еили Боко Тиквата - кел файда...
                              BO написа:
                              Уха. Чак се уплаших.Дано не ми хванат телефона, че съм изпратил сега 100к СМС-а.
                              Това не е шега работа, престани с глупостите!

Коментар

Nino написа:
                                Защо не искаме да осъзнаем, че има едно нещо наречено ПАЗАР...че той и само той определя едно нещо колко струва!!!Никога тези проценти, за които хората са отивали да си дават парите в тази банка, не са били пазарни.
                                ПРЕССЪОБЩЕНИЕ30 юни 2014 г.* * *[b:1890366623]Управителният съвет на Българската народна банка взе решение да намали, считано от 01.07.2014 г., лихвените проценти по депозити на ,,Корпоративна търговска банка
                                SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4

Коментар

Working...
                                X