Yavor написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
КТБ поставена под специален надзор
Collapse
X
-
-
tambuhtaneca написа:dan4op5 написа:tambuhtaneca написа:Тая държава ще се оправи, като всеки ден се беси по един политик и един икономист.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
tambuhtaneca написа:dan4op5 написа:tambuhtaneca написа:Тая държава ще се оправи, като всеки ден се беси по един политик и един икономист.
Коментар
-
dan4op5 написа:Yavor написа:На Алианц банкирането е хубаво и има опция за токен, аз си карам със сертификата засега. Ако поискам да банкирам, влизам си в служебния комп, който е нон стоп включен, и с банкирам. Само имтернет ми трябва. Правя си впн и със vnc viewer деействам, или сега вече и с team viewer.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
didich написа:Сутринта минах през един клон на ПИБ в Люлин, беше манифестация отпред, май паниката продължава.Fiat Croma 1.9 16v Mjet автомат
Коментар
-
didich написа:Сутринта минах през един клон на ПИБ в Люлин, беше манифестация отпред, май паниката продължава.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
Нека все пак не обвиняваме нормалните потребители за действията им и желанието да си изтеглят парите.Проблема е в самия слух и възможността да се пусне такъв на "пазара".Това е пазарна икономика. Ако имаш информация, дори и невярна, то е съвсем нормално този, който държи парите, да им осигури възможно най-оцеляващата среда.Предвид, че сме го виждали този казус и то в съвсем не далечното минало, то е абсолютно нормална тази реакция на гражданите.И аз да имах и 5к лева там, то щях да си ги изтегля. Не ме интересува дали ще оцелее банковата система или не.Ако слуха е грешен, то ще има леко разклащане, но ще се стабилизират нещата. Съответно аз ще загубя съвсем малка сума пари. Ако слуха обаче е верен, то аз ще загубя всичко.А живота ме е накарал да не чакам на някакви закони и да разчитам, че парите ми ще бъдат върнати.Още повече, че аз нямам влог в банката, а парите ми си стоят в разплащателна сметка.Разплащателната сметка покрива ли се от онзи закон, който всички защитавате, че щял да ни върне парите, ама до сега никой още не е играл този сценарии тук?A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Добре, че и уличните крадци не са особено умни... Толкова народ със сигурна кешовица в джоба си е ебати таргета. Очаквам днес-утре да съобщят за такива случаи Аз пък да похваля онлайн банкирането на Сосиете Женерал.Чистичко, подредено, без излишна информация.Възможност за плащане на всичките ми сметки през него, подробна информация за текущите ми кредити, размер на вноски, размер лихва/главница, всичко!Липсва адски дразнещото изхвърляне от профила през определено време, както при ПИБ, ОББ, предполагам и други.Няма място за сравнение между това и банкирането на ПИБ, което е бъкано с излишна информация и ми е страшно кофти, ако трябва да свърша нещо през него.Ето 2 бързи скрийна:"Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
BO написа:Разплащателната сметка покрива ли се от онзи закон, който всички защитавате, че щял да ни върне парите, ама до сега никой още не е играл този сценарии тук?The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
Овче, краве, и аз да имах пари щях да ги дръпна колкото и да са гарантирани, какво като е слух? Щом някой е наченал подобен слух, значи има сериозни намерения и не вярвам да се откаже лесно от идеята. Аз ако кажа, че някоя банка ще фалира, дали ще ми повярвате?При положение, че всички знаете колко важат законите в тая държава, колко пари са откраднати и още колко ще се откраднат как сте такива спокойни? Сигурно нямате пари в проблемните банки?Дори и да са ви гарантирани, колко време ще стоят блокирани там? Колко пъти ще трябва да се разходите до офис, да попълвате какви ли не документи, че да си вземете вашите пари?Благодаря, аз не се кефя на идеята и въобще не ми пука за която и да е банка.Парите са си на хората. Щом всичко е наред с банките да ги изплащат и да започват да работят за подобряване на имиджа, ама не намусената охрана да закачва бележка на вратата и да пъди хората. Поне офис меринджейна да беше излязъл да обясни ситуацията и пак да затвори вратата след себе си.Поздрави от една оФца, по-скоро крава с перспектива да отслабне"Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
BO написа:Нека все пак не обвиняваме нормалните потребители за действията им и желанието да си изтеглят парите.Проблема е в самия слух и възможността да се пусне такъв на "пазара".Това е пазарна икономика. Ако имаш информация, дори и невярна, то е съвсем нормално този, който държи парите, да им осигури възможно най-оцеляващата среда.Предвид, че сме го виждали този казус и то в съвсем не далечното минало, то е абсолютно нормална тази реакция на гражданите.И аз да имах и 5к лева там, то щях да си ги изтегля. Не ме интересува дали ще оцелее банковата система или не.Ако слуха е грешен, то ще има леко разклащане, но ще се стабилизират нещата. Съответно аз ще загубя съвсем малка сума пари. Ако слуха обаче е верен, то аз ще загубя всичко.А живота ме е накарал да не чакам на някакви закони и да разчитам, че парите ми ще бъдат върнати.Още повече, че аз нямам влог в банката, а парите ми си стоят в разплащателна сметка.Разплащателната сметка покрива ли се от онзи закон, който всички защитавате, че щял да ни върне парите, ама до сега никой още не е играл този сценарии тук?207 тиква автомат
новокромаджия 2.4 печка
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар