Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

КТБ поставена под специален надзор

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Дано се осъзнаят хората, щото не ми се сменя банката заради разни... Опитах се да внеса едни пари вчера, за да ги преведа за поръчка на стока. НЕ става... Някакви хора, които седят и чакат да си теглят парите, които обаче не знаят защо. И много щастливи хора с увити във вносната бележка пачки. Щастливи хора, които 5мин след еуфорията вече се чудеха какво да ги правят...Според мен в понеделник трябва да оставят по една кака във всеки клон, която да обработва други операции, различни от закриване на депозити. Иначе много клиенти ще бъдем принудени да си отворим сметки в други банки, за да можем да работим...

Коментар

Ами то аз отдавна се ядосвах че много хора висят в тази банка и все се канех да махна фирмената сметка и вчера след като не успях да си платя заявените климатици го направих, открих сметка в друга банка сега остава да си прехвърля парите в нея. Дано не бият кепенци че ще фалираме.
      Обичам си работата.

Коментар

dikanio написа:
        dan4op5 написа:
        То всеки втори е юрист и инженер в тая държава :D
        +1 :D И аз смятам, че не е някакъв особен повод за гордост да си едно от двете. Който не е искал, той не е станал.
        Абе то, че всичко е девалвирало в тази Държава е вярно, но пък чак толкова не е.
        A17DTС/S
        Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

Онлаин банкирането заработи при мен

Коментар

dikanio написа:
            dan4op5 написа:
            +1 :D И аз смятам, че не е някакъв особен повод за гордост да си едно от двете. Който не е искал, той не е станал.
            Да не се отклоняваме от темата много, но да си "инженер" по диплома няма НИЩО ОБЩО с това да си инженер по професия и призвание.Само за да изясним термините, не за друго се намесвам.Виж, от много икономисти сме на този хал... Всеки, който е завършил някак си средно УбразУвание, записва икономика.

Коментар

Баш инженерите са на изчезване вече.
              207 тиква автомат
              новокромаджия 2.4 печка

Коментар

MyFibank работеше и вчера следобяд, но там е само за гледане. Баш електронното е-фибанк не работи.Дано не се налага да отварям нови сметки, че по всички други банки като гледам онлайн банкирането е с електронен подпис или сертификат за един комптър само. Супер удобно ми е на ПИБ.

Коментар

vital написа:
                  MyFibank работеше и вчера следобяд, но там е само за гледане. Баш електронното е-фибанк не работи.Дано не се налага да отварям нови сметки, че по всички други банки като гледам онлайн банкирането е с електронен подпис или сертификат за един комптър само. Супер удобно ми е на ПИБ.
                  Не са всички баш.
                  The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Immortal написа:
                    dikanio написа:
                    dan4op5 написа:
                    ...Виж, от много икономисти сме на този хал... Всеки, който е завършил някак си средно УбразУвание, записва икономика...
                    Ти да видиш...

Коментар

vital написа:
                      Ама аз ти говоря за онлаин банкирането на КТБ е и сега си работи .Но мойто е пасивно,мога само да гледам

Коментар

style34 написа:
                        Не са всички баш.
                        Ок, кажи ми коя е. Утре ако има пак опашки ще бъда принуден да си отворя други сметки. Искам да мога да правя преводи от различни компютри и айпада без електронен подпис. Това ми харесва на ПИБ, че чрез токен устройството няма значение през телефона ли влизам, през таблета ли, лаптопа или компютъра в офиса. Няма сертификати, просто паролка.

Коментар

Аз си отворих сметка в TBI Bank там има онланйн банкиране и е със потвърждаващ смс със код не се изисква токен устройсто или електронен подпис.http://www.tbibank.bg/bg/%D0%BC%D0%B...2%D0%BA%D0%B8/
                          Обичам си работата.

Коментар

В Пиреос също е със SMS или token устройство по избор. Няма електронен подпис или сертификат. Има и мобилно приложение за айпада, не е върха, но върши работа и можеш да правиш почти всичко като можеш да превеждаш до 30000 лв. на транзакция през мобилното. Булбанк и те имат мобилно, но само до 2000 на транзакция мисля и с по-малко възможности, но пък по-бързо и красиво. Но за електронното им ти трябва КЕП.
                            The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Тая държава ще се оправи, като всеки ден се беси по един политик и един икономист. Инженери няма, защото образователната ни система е такава - не може да повтаряш, не искат да повтаряш и т.н. и накрая на 12 клас вместо 50% да ти е нивото за 3ка, то е 23%. И накрая за 55 000 завършващи има 77 000 места, а трябва да е 1:10 съотношението. И като гледам какви инженери завършват ме е страх да отида на лекар.....
                              FIAT Coupe 2.0 16V бензин/газ

Коментар

На Алианц банкирането е хубаво и има опция за токен, аз си карам със сертификата засега. Ако поискам да банкирам, влизам си в служебния комп, който е нон стоп включен, и с банкирам. Само имтернет ми трябва. Правя си впн и със vnc viewer деействам, или сега вече и с team viewer.
                                Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
                                Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                                ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Working...
                                X