Преди малко в предаването на Сашо Диков говори Петър Илиев, журналист във в-к "Банкеръ" Макар и прилично опиянен ( най-вероятно от алкохол без обаче да го твърдя :P ) този човек си постави и изпълни целта да приказва разбранои ясно за всички хора със семпла финансова култура. Гледайте го, ако можете. Много точно и ясно обясни по какъв начинсе гарантират депозитите на вложителите и състоятелността на банковата ни система въобще...Дано всички паникьосани да са гледали и да са РАЗБРАЛИ всичко.Пак от него разбрах, че гръмките думи на Вежди Рашидов за самоубийство, ако КТБ фалира са имали резон.1 600 000 негови пари биха изгорели, ако БНБ не е била толкова адекватна в случая. Думите на Илиев бяха:"Хора водени от алчност ( заради преференциалните лихви) забравят сигурността си. Ако БНБ не беше взело правилното решение ( цитирам по памет и не дословно )Рашидов щеше да си вземе гарантираните 196 000 лв. , а за разликата от останалите пари да пие студена вода.Сега може да си получи всичко на 21.06. Аз например съм разхвърлил 50 000 Е в 4 различни банки." - каза Петър Илиев.ПС: Към този момент при Диков е моята "слабост" Татяна Дончева...Това е единствения политик, с който мога да си пия ракията и да се забавлявам...при това безда я омаловажавам, първо, като човек и после, като юрист, икономист и квот се сетите. :P
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
КТБ поставена под специален надзор
Collapse
X
-
dan4op5 написа:ntodorov написа:...Това е единствения политик, с който мога да си пия ракията и да се забавлявам...при това безда я омаловажавам, първо, като човек и после, като юрист, икономист и квот се сетите. :PA17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
Никога не съм гласувал за БСП.Дори не им симпатизирам. Но ако някой ще оспорва качествата на Т.Дончева, е редно преди това да се замисли от висотата на какво собствено положение го прави. Защото тези приказки са най-често от "висотата" на селската кръчма и пейката пред блока.Качествата и на юрист, политик и политически анализатор за мен лично са извън всякакво съмнение. Това не означава, че някога съм гласувал или бих гласувал за нея-не са ми такива политическите убеждения.
Коментар
-
Salvador написа:Никога не съм гласувал за БСП.Дори не им симпатизирам. Но ако някой ще оспорва качествата на Т.Дончева, е редно преди това да се замисли от висотата на какво собствено положение го прави. Защото тези приказки са най-често от "висотата" на селската кръчма и пейката пред блока.Качествата и на юрист, политик и политически анализатор за мен лично са извън всякакво съмнение. Това не означава, че някога съм гласувал или бих гласувал за нея-не са ми такива политическите убеждения.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
vgeorgiev написа:2. Няма как да изтеглиш пари на банкомат на ПИБ тези дни.207 тиква автомат
новокромаджия 2.4 печка
Коментар
-
pplk написа:vgeorgiev написа:2. Няма как да изтеглиш пари на банкомат на ПИБ тези дни.04/2000 Fiat Brava 1.9 JTD 105+
Коментар
-
Да де, борбата с монополите :D :D :D А Петното пръв приятел с баш експерта и капута :DБТВ Къде е Пеевски http://www.bgdnes.bg/Article.asp?Id=3100787Лъсват червените трътки :D207 тиква автомат
новокромаджия 2.4 печка
Коментар
-
Salvador написа:Никога не съм гласувал за БСП.Дори не им симпатизирам. Но ако някой ще оспорва качествата на Т.Дончева, е редно преди това да се замисли от висотата на какво собствено положение го прави. Защото тези приказки са най-често от "висотата" на селската кръчма и пейката пред блока.Качествата и на юрист, политик и политически анализатор за мен лично са извън всякакво съмнение. Това не означава, че някога съм гласувал или бих гласувал за нея-не са ми такива политическите убеждения.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар