Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

КТБ поставена под специален надзор

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Преди малко в предаването на Сашо Диков говори Петър Илиев, журналист във в-к "Банкеръ" Макар и прилично опиянен ( най-вероятно от алкохол без обаче да го твърдя :P ) този човек си постави и изпълни целта да приказва разбранои ясно за всички хора със семпла финансова култура. Гледайте го, ако можете. Много точно и ясно обясни по какъв начинсе гарантират депозитите на вложителите и състоятелността на банковата ни система въобще...Дано всички паникьосани да са гледали и да са РАЗБРАЛИ всичко.Пак от него разбрах, че гръмките думи на Вежди Рашидов за самоубийство, ако КТБ фалира са имали резон.1 600 000 негови пари биха изгорели, ако БНБ не е била толкова адекватна в случая. Думите на Илиев бяха:"Хора водени от алчност ( заради преференциалните лихви) забравят сигурността си. Ако БНБ не беше взело правилното решение ( цитирам по памет и не дословно )Рашидов щеше да си вземе гарантираните 196 000 лв. , а за разликата от останалите пари да пие студена вода.Сега може да си получи всичко на 21.06. Аз например съм разхвърлил 50 000 Е в 4 различни банки." - каза Петър Илиев.ПС: Към този момент при Диков е моята "слабост" Татяна Дончева...Това е единствения политик, с който мога да си пия ракията и да се забавлявам...при това безда я омаловажавам, първо, като човек и после, като юрист, икономист и квот се сетите. :P
    A17DTС/S
    Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

ntodorov написа:
      ...Това е единствения политик, с който мога да си пия ракията и да се забавлявам...при това безда я омаловажавам, първо, като човек и после, като юрист, икономист и квот се сетите. :P
      Къв политик,еле пък икономист е тая селска брантия ?????!!!!

Коментар

dan4op5 написа:
        ntodorov написа:
        ...Това е единствения политик, с който мога да си пия ракията и да се забавлявам...при това безда я омаловажавам, първо, като човек и после, като юрист, икономист и квот се сетите. :P
        Къв политик,еле пък икономист е тая селска брантия ?????!!!!
        Тя е юрист...Останалото си е твое мнение и, като такова аз го уважавам разбира се, но те моля друг път да го слово-изявяваш далеч от мой цитат.
        A17DTС/S

Коментар

Някой не беше ли скоро на инструктаж в Брюксел, а друг в САЩ ?Съвпадение а?
          04/2000 Fiat Brava 1.9 JTD 105+

Коментар

Никога не съм гласувал за БСП.Дори не им симпатизирам. Но ако някой ще оспорва качествата на Т.Дончева, е редно преди това да се замисли от висотата на какво собствено положение го прави. Защото тези приказки са най-често от "висотата" на селската кръчма и пейката пред блока.Качествата и на юрист, политик и политически анализатор за мен лично са извън всякакво съмнение. Това не означава, че някога съм гласувал или бих гласувал за нея-не са ми такива политическите убеждения.

Коментар

А какво бихте казали за Монтанската Юридическа Школа ?

Коментар

valti написа:
                ...
                Интерпретации не ме интересуват, било то на журналисти или юзери. Казано е точно -" емитиране на нов дълг". Тълкувай си го както искаш, ама ако може без да налагаш опорни точки. Поздрави!
                207 тиква автомат
                новокромаджия 2.4 печка

Коментар

Salvador написа:
                  Никога не съм гласувал за БСП.Дори не им симпатизирам. Но ако някой ще оспорва качествата на Т.Дончева, е редно преди това да се замисли от висотата на какво собствено положение го прави. Защото тези приказки са най-често от "висотата" на селската кръчма и пейката пред блока.Качествата и на юрист, политик и политически анализатор за мен лично са извън всякакво съмнение. Това не означава, че някога съм гласувал или бих гласувал за нея-не са ми такива политическите убеждения.
                  Аз съм аполитичен, но доколкото разбрах от днешното и гостуване на Диков тя е твърде далеч от сегашните "идеолози" на БСП.Дончева определи повечето хора в тази партия, като хора, на които "мозък и думи се разминавали и почти никога не се срещали"
                  A17DTС/S

Коментар

vgeorgiev написа:
                    2. Няма как да изтеглиш пари на банкомат на ПИБ тези дни.
                    Кой разпространява невярна информация, а? После Тиквата била виновна. Още вчера написах кви ги вършат червените тролове.Няма абсолютно никакви проблеми с теглене на пари от банкомат от сметка в ПИБ . И вчера и днес теглих безпроблемно!!!
                    207 тиква автомат
                    новокромаджия 2.4 печка

Коментар

Вече има задържани.Тоя не беше ли от главните действащи лица на февруарските протести? :D
                      207 тиква автомат
                      новокромаджия 2.4 печка

Коментар

pplk написа:
                        vgeorgiev написа:
                        2. Няма как да изтеглиш пари на банкомат на ПИБ тези дни.
                        Кой разпространява невярна информация, а? После Тиквата била виновна. Още вчера написах кви ги вършат червените тролове.Няма абсолютно никакви проблеми с теглене на пари от банкомат от сметка в ПИБ . И вчера и днес теглих безпроблемно!!!
                        OK. Поправям се. Току що изтеглих и аз на банкомат на ПИБ.

Коментар

pplk написа:
                          Вече има задържани.Тоя не беше ли от главните действащи лица на февруарските протести? :D
                          Синът му е Йордан Бонев - лидерът на Национално движение "Свобода", което нашумя около Бисер Миланов-Петното.

Коментар

Да де, борбата с монополите :D :D :D А Петното пръв приятел с баш експерта и капута :DБТВ Къде е Пеевски http://www.bgdnes.bg/Article.asp?Id=3100787Лъсват червените трътки :D
                            207 тиква автомат
                            новокромаджия 2.4 печка

Коментар

Salvador написа:
                              Абе не се шегувайте ве хора,как може да поставяте на пиедестал тоя комунистически боклук.Къв юрист е като е изгонена от прокуратурата заради политически пристрастия.То всеки втори е юрист и инженерв тая държава :D Нужно е само да кажа че е била плътно в парламента от 97 до 2009 или цели 12г .Страната върза и цъфна през тоя период през който в парламента бяха подобни "специалисти" като тая стара мома.ЗабраИ тя ГА яде кИфтета в парламента 12г,ся тръгнала да критикува другарите.

Коментар

dan4op5 написа:
                                То всеки втори е юрист и инженер в тая държава :D
                                +1 :D И аз смятам, че не е някакъв особен повод за гордост да си едно от двете. Който не е искал, той не е станал.
                                Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
                                ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Working...
                                X