Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

КТБ поставена под специален надзор

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Всичко е фарс, и някой трябва да виси на площада. Толкова нагли боклуци, не съм виждал. Не знам каква им е целта, борда ли искат да бутнат? Заслужават живи да горят, бесен съм
    БНБ написа:
    ПРЕССЪОБЩЕНИЕ27 юни 2014 г.Уважаеми дами и господа,БНБ неведнъж е подчертавала, че българската банкова система има добри показатели и функционира гладко и безпроблемно. Въпреки това в последните дни се прави опит за дестабилизация на държавата чрез организирана атака срещу български банки, без каквито и да е основания. От вчера, насочена към една от най-големите от тях - Първа инвестиционна банка, тази атака се провежда чрез епидемия от слухове и злонамерени публични изказвания. Подобни криминални действия са пряко насочени срещу спестяванията на всеки български гражданин и срещу финансовата стабилност като основен елемент от националната сигурност на страната.Българската народна банка заявява категорично, че ще използва всички свои средства и ресурси, за да гарантира спестяванията на хората.Обръщаме се към парламента, правителството и президента на страната за подкрепа на нашите действия в защита на финансовата и банковата стабилност за доброто на България и нейните граждани.Настояваме компетентните органи, в това число прокуратура, МВР и ДАНС да приложат цялата строгост на закона срещу разпространителите на неверни и злонамерени слухове и спекулации.
    От тук -> http://bnb.bg/PressOffice/POPressRel...PR_20140627_BG
    Ей сега един колега за ФиБанк разправя, пратил бил майка си и баща си да теглят парите от там. Познати на познати били получили "официални" имейли от банката до корпоративни клиенти да си теглят парите от там щото щели да фалират?!?! Абе някой си прави ебаси гъргарата с банковата система в момента
    Умишлено се организират опашки пред банките
    Засечени са групи физически лица, които умишлено правят опашки пред финансови институции, каза главният секретар на МВР Светлозар Лазаров пред БНР. Когато влязат в банката, същите хора питат какви са условията за кредити и лихвите.
    Целенасочено е!
    00' Bravo 105 JTD

Коментар

В 13.30 се разплатих с карта тяхна.Нямаше ядове.
      F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

BO написа:
        S_BANKOV написа:
        Успокойте се, ПИБ работят и ще работят с удължено работно време, ОБАЧЕ заради психозата просто не смогват. Онлай банкирането им работи на предела на възможностите си, но съгласете се че има някакви възможности на пренос на данни и системите им се сриват от натоварването на трафика, а и касите им не смогват да обработват клиентите. Това още повече засилва психозата.Тъпото е че на такива опашки ако някой отпред е пръднал, отзад вече знаят че се е наа...л. Относно СМС-те, и аз получих такъв но интересното е че никога не съм бил техен клиент. Пак ви повтарям банковата система е стабилна и всяко съмнение в това само засилва ефекта който някой се опитва да постигне.
        Това вече не е така.Банкирането и картите са блокирани. Не може да преведеш или изтеглиш пари.Освен системата им да е претоварена, но от никой банкомат не може да изтеглиш пари от дебитна карта на ПИБ.
        Да системите са блокирали и те са със собствен картов център а не към борика, това е причината.
        Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
        (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
        Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Преди половин час теглих и нямаше проблем.
          207 тиква автомат
          новокромаджия 2.4 печка

Коментар

ПИБ: Изплатихме над 800 млн. лева, разполагаме с достатъчно пари
            Само днес сме изплатили на всеки клиент, дошъл в Банката, общо над 800 милиона лева.Банката разполага с достатъчно пари в брой и различни инструменти, за които е необходимо технологично време, за да бъдат налични в Банката. Затова днес ще работим с клиенти до 15.00 часа, в събота (28.06.2014 г.) и неделя (29.06.2014 г.) няма да обслужваме клиенти. Банката ще обслужва нормално клиентите от понеделник.
            00' Bravo 105 JTD

Коментар

Сайтът за разплащания работи и плащанията минават. А един приятел пък иска да си внесе в сметката и заради малумни хора не може да си свърши елементарно нещо. Между другото една приятелка ми каза, че тоя дето пуска вицовете бил страшен е*@ч и вече в целия квартал се знае. Сега се наговаряли да ходят групово при него. Има някви кифли пред блока, нещо се въртят като недое*@ни...

Коментар

Няма шанс да се повторят събитията от 97-ма. Всичко е една спекулация, на която целта е да се раздвижи пазара на недвижими имоти и да се удари един студен душ на цялата ни фондова борса, която по принцип беше стабилна.

Коментар

Спряхме да продаваме евро, а в тавекс вече е на цена 2.10лв, Курса скача продавайте
                  Карал-Fiat Bravo 1.4 /1.6 Stilo 1.6
                  И сега Мръсен дизел. АР 147 1.9 150
                  .

Коментар

Тоя боклук Бойко вече тръби наред как ще тегли 5-6 млрд. от МФВ. Вече е без съмнение кой стой зад този сценарии и че е замислен отдавна.
                    Fiat Stilo 115 h.p. 2004
                    Глупаво е да правиш планове за целия си живот, след като не си господар дори на утрешния ден.

Коментар

valti написа:
                      Тоя боклук Бойко вече тръби наред как ще тегли 5-6 млрд. от МФВ. Вече е без съмнение кой стой зад този сценарии и че е замислен отдавна.
                      Неуспях да се сдържа да не напиша коментар.100% съм сигурен, че Бойко довечера ще се появи в новините и ще каже нещо от сорта:"Държавата потъва, банките фалират.... Време е Станишев да си ходи и да взимаме цялата власт, защото няма да влизаме в коалиция с никого".
                      04/2000 Fiat Brava 1.9 JTD 105+

Коментар

Ами той вече излезна, нали затова се обадих и аз не се сдържах...
                        Fiat Stilo 115 h.p. 2004
                        Глупаво е да правиш планове за целия си живот, след като не си господар дори на утрешния ден.

Коментар

S_BANKOV написа:
                          ...Относно СМС-те, и аз получих такъв но интересното е че никога не съм бил техен клиент......
                          От какъв номер си получил СМСа ? Не мислиш ли, че трябва да съобщиш в полицията ?
                          04/2000 Fiat Brava 1.9 JTD 105+

Коментар

Дали е странно съвпадението, че по форумите, червените тролове умрат да информират къде и пред коя банка са опашките? Дирника спря да публикува мнения под статията.
                            207 тиква автомат
                            новокромаджия 2.4 печка

Коментар

Днес 3 клона на Уникредит, два на Прокредит и 1 на Райфайз в СТЗГ днес отказаха да ми продадът евро......не казаха че нямат, а че не продават.......Някой да предположи защо??????
                              Alfa 156 2.0 TS
                              Alfa 156 20VTurbo
                              Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
                              Locost TF1 3.0V6

Коментар

Гледам Тавекс са смъкнали курса на еврото от 2,10 на 1,995. Явно баламурниците са свършили,а някои играчи си направиха парички от паниката. Много мръсна игра започнаха да играят комунистите и техните сателити (ДПС и ГЕРБ)... Дано не бутнат борда,че тогава ще стане страшно...
                                Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
                                Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

Working...
                                X