ele написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
КТБ поставена под специален надзор
Collapse
X
-
SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
-
От вчера започна атака срещу ПИБ. Колега в работата ми е получил смс да тегли веднага парите си, тъй като банката е в затруднение и ще последва КТБ. Носят се слухове за опашки пред банковите клонове. Не мисля, че е вярно, но някой яко клати клона на банките.Fiat Coupe 1.8
Поведението на пътя е ПРЯКО отражение на възпитанието на всеки водач.
Коментар
-
Като маймуни на клон сме. Когато ни разклатят падаме всички.Някой има нескрит интерес да дестабилизира държавата. Слухове се чуваха и за ЦКБ в Бургас, от днес заранта те заляха и ПИБ. ( не им е за сефте )В Бургас пред ПИБ вече се изви опашка. Искров заяви, че ДАНС трябва да започне разследване заради"зловредните и умишлени провокации целящи дестабилизирането на финансовата система и респективно Държавата ни"...Ай да видим. Загуби ли се и тази битка - знайте, че живеем в "картонена" Държава.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
Успокойте се, ПИБ работят и ще работят с удължено работно време, ОБАЧЕ заради психозата просто не смогват. Онлай банкирането им работи на предела на възможностите си, но съгласете се че има някакви възможности на пренос на данни и системите им се сриват от натоварването на трафика, а и касите им не смогват да обработват клиентите. Това още повече засилва психозата.Тъпото е че на такива опашки ако някой отпред е пръднал, отзад вече знаят че се е наа...л. Относно СМС-те, и аз получих такъв но интересното е че никога не съм бил техен клиент. Пак ви повтарям банковата система е стабилна и всяко съмнение в това само засилва ефекта който някой се опитва да постигне.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
noriaga написа:Аз пък имам ипотечен кредит към ПИБ :D Ако фалират дали ще съм на далавера :D А дано ама надали"Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
Няма да сте на далавера, защото ще ги изискат преждевременно. И дано не се стига до фалит на банки."Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
-
tyson написа:Няма да сте на далавера, защото ще ги изискат преждевременно. И дано не се стига до фалит на банки.SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
Аз така или иначе ще го рефинансирам другия месец, я кажете в каква валута да бъде? В момента е в евро."Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
За 25 000 евро, разликата във вноската евро/лева е 12 лв.За бананите е ясно, че са два, но нали накрая и щайгата е наполовина?"Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
Коментар
-
tyson написа:Няма да сте на далавера, защото ще ги изискат преждевременно. И дано не се стига до фалит на банки.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар