ntodorov написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
КТБ поставена под специален надзор
Collapse
X
-
ntodorov написа:Airfan написа:При нас обаче има и голяма доза папагали, които не мислят, а се влияят - чули, че подковават коня и те се наредили на опашката.
Коментар
-
Immortal написа:Преди малко се видях с приятел, който съвсем случайно се оказа с доста голям влог в КТБ. Ревеше му се на човека, че всичките му пари са там, а те никак не били малко.От него разбрах, че в КТБ всички депозити над определена сума са с "преференциални" лихви. Което ще рече, имайки предвид т.7 от по-горната статия, че са НЕЗАЩИТЕНИ.Аз от банки не разбирам, нито от финанси. Хубавото е, че пари в банка нямам, освен за краткото време от получаването на някакъв превод, докато стигна до банкомата (или банката).Питам се и друго:За какъв ЧЕП сме във валутен борд, след като това, което се случи през 1996, се случва отново?!?Сега не ми се рови из старите ми мнения, но си спомням, че преди години писах тук, че рано или късно това ще стане. Преди да приемем еврото, ще минем през още една обезценка, през още едно обиране на хората...The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
Банката ще отвори след месец.В момента ѝ се наливат пари от държавата.Всичко е с цел да не повлече цялата банкова система.По време на първоначалните прегледи на състоянието са намерени фрапиращи източвания на пари.Сега е време на пплк да попита от къде съм чул. Ще отговоря предварително, че от женския пазар го чух, за да няма допълнителни въпроси.Та спокойно, ние като данъкоплатци ще я финансираме и всичко отново ще заработи както трябва и няма да видим състоянието на времената от 97-ма. :DA20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
BO написа:Банката ще отвори след месец.В момента ѝ се наливат пари от държавата.Всичко е с цел да не повлече цялата банкова система.По време на първоначалните прегледи на състоянието са намерени фрапиращи източвания на пари.Сега е време на пплк да попита от къде съм чул. Ще отговоря предварително, че от женския пазар го чух, за да няма допълнителни въпроси.Та спокойно, ние като данъкоплатци ще я финансираме и всичко отново ще заработи както трябва и няма да видим състоянието на времената от 97-ма. :D
Коментар
-
Тоя Делян Пеевски е никакъв реално. Просто няма такава власт, за да направи това нещо.Банката е това състояние, поради източване на средства.Състоянието ѝ е абсолютно аналогично каквото беше на ПИБ преди време.Разликата е единствено в медийната "изява", ако мога така да се изкажа и за това се стигна до малко по-крайни мерки.Съответно стабилизирането ѝ ще е по-трудно предвид това, но ще се направи всичко възможно да се върне на пазара, така както върнаха ПИБ.Просто направиха повече истерия от необходимата на хората, зад което вече може да стои и Делян Пеевски. До там може да му стигат силите. Нагоре е вече дебела работата.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
За мен цялата работа е следствие скарване между Цветан Василев и Делян Пеевски. Единият е казал - ще те съсипя!, другият му е отговорил - ще те убия! И ето го резултата...A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
BO написа:Тоя Делян Пеевски е никакъв реално. Просто няма такава власт, за да направи това нещо.The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
S_BANKOV написа:Я се успокойте, няма драми просто има циркSUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
Nino написа:И затова, когато ти предлагат големи лихви е редно човек да се замисли...Малко ли го щавиха този народ... то не бяха 80-те години нелегални пирамиди, то не бяха иво недялковци и подобни ПОНЗИ схеми, то не бяха измислени банки 90-те, то не беше корпоративна банка със седем процента лихви по влогове...влогове, не депозити!Не разбрахме ли, че там където има висока лихва има висок РИСК...За управлението на парите си, всеки носи отговорността САМ...Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
ele написа:S_BANKOV, и аз така подписвам, от раз, за има-няма мунита, след като 1 седмица съм чела какво подписвам - моята скорост на подписване проблем ли е и повод за обсъждане ли е?Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Е, аз друго имах предвид, ама няма значение - хубаво е да не се съди по хората за 5-те минути, за които са подписали договора, както и да не се хвърля изцяло вината на хората, че видите ли не били чели - никой не е длъжен да има юридическо образования, за да хваща двусмислени или подвеждащи фрази с множество тълкувания - затова има държава (пък дали нашата държава става е отделен въпрос), която да се погрижи да няма такива текстове - от там нататък всеки да си носи отговорността за това, което е подписал. И не виждам каква вина имат хората, които искат да си сложат парите на депозит с по-висока лихва, при условие, че не вярвам някой от вас да черпи информация от кухнята на която и да е банка или да може да гледа боб, че да знае дали банката ще фалира или не след 1-2 години - че нали за това хората плащат данъци, за да има едни умни глави да осъществяват контрол.Обвиненията, които хвърляте върху хората, че видите ли били алчни, са абсолютно неадекватни и типично по български. Не разбрах защо търсите вината в хората, а не в държавата и БНБ, и съответните органи????Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар